Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού

xoros

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παγκόσμια ημέρα χορού (29 Απριλίου) αποτελεί μια αφορμή για ένα άνοιγμα του κόσμου του χορού προς τα έξω. Η ουσία του εορτασμού είναι να φέρει δρώμενα εκτός σχολών και αιθουσών. Να κάνουν την ευγενή ασχολία με το σώμα και την μουσική προσβάσιμη και εύκολη για όλους. Και κυρίως όσους μέχρι τώρα δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία ή δυνατότητα.

Φέτος, και για πρώτη φορά η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και οι δυνάμεις του tango της πόλης («Έκφρασις», «Ρούλα Σπάρταλη», «Εν Χορώ», «Tangueria», «Frini Tango»), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, συμπράττουν και προσκαλούν τους Χανιώτες σε μια σειρά δράσεων επικεντρωμένων σε μαθήματα γνωριμίας με τον χορό και την κουλτούρα του αργεντίνικου tango, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, την Κυριακή 28 Απριλίου 2013.

Οι σχολές και φορείς όπως αναφέρονται παραπάνω με αλφαβητική σειρά, θα σας περιμένουν όλους το μεσημέρι της Κυριακής (12:30-14:30) και το απόγευμα (16:00-19:00) για να σας μυήσουν ΔΩΡΕΑΝ με ωριαία αυτόνομα μαθήματα στα πρώτα βήματα σας!

Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα (milonga).