Cretan Lines: Ενημερωτική συζήτηση στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου

cretanlines450Είναι γεγονός, πως οι διαδικασίες επαναδρομολόγησης του πλοίου ELLI-T και της ακτοπλοϊκής επανασύνδεσης του Ρεθύμνου με τον Πειραιά, βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση τους.

Είναι επίσης σε όλους μας γνωστές, οι τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από την «CRETAN LINES» με τη συνεργασία και την οικονομική υποστήριξη ομάδας Ρεθεμνιωτών επιχειρηματιών, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι διαδικασίες επαναδρομολόγησης του Ρεθεμνιώτικου πλοίου.

Για το λόγο αυτό, θεωρήθηκε σκόπιμο,  να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/4/2013 στις 19.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εμμ. Πορτάλιου 23, σχετική ενημερωτική συζήτηση και άλλων Ρεθεμνιωτών Επαγγελματοβιοτεχνών και Επιχειρηματιών μελών του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Στην συνάντηση αυτή, θα συζητηθούν οι απόψεις και προτάσεις της «CRETAN LINES», για την πορεία και την προοπτική του Συνεταιρισμού και θα ζητηθεί να ακουστούν και τυχόν άλλες προτάσεις και απόψεις από τους συμμετέχοντες, για την αποτελεσματικότερη και επιτυχέστερη ολοκλήρωση, του πολύ σημαντικού αυτού για το Νομό και την Πόλη μας εγχειρήματος.

Γιαυτό και καλούμε να προσέλθουν στην αυριανή συνάντηση, όσο το δυνατό περισσότεροι ενεργά ενδιαφερόμενοι Επαγγελματίες του Ρεθύμνου.

rethemnosnews.gr