«CAVEMAN» του Rob Becker με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

7/8/2010

Διοργάνωση CORONET

Τόπος Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Ώρα 21.30

Είσοδος 23 € – 18 €

Συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δίνει τη δική του εκδοχή στον άνθρωπο των σπηλαίων που πάνω από 200.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει. Ο Caveman έχει πάνω από 7.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του  Broadway.

Οι άνδρες πάντα, σαν κυνηγοί, εστιάζονται  σε ένα μόνο στόχο χωρίς καμία διάσπαση απ’ έξω. Αυτό εξηγεί π.χ την εμμονή του άνδρα με την τηλεόραση του. «Ένας άνδρας όχι απλά βλέπει τηλεόραση, άλλα  γίνεται ένα μ’ αυτήν».

Το zapping  πηγάζει από την εποχή που οι άντρες ήταν κυνηγοί και αυτό τους κάνει να βλέπουν τα κανάλια σα θήραμα. Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά, μαζεύουν πληροφορίες από όλα τα κανάλια έχουν δηλαδή τη νοοτροπία του συλλέκτη από την προϊστορική περίοδο. Είναι τόσο απλό!

Ο CAVEMAN επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή.  Το μόνο που δε μπορείτε να αποφύγετε σε αυτή τη συνεδρία είναι τα δάκρυα, αλλά μιλάμε φυσικά … για γέλιο μέχρι δακρύων!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Σκηνοθεσία   : Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνικά           : Ειρήνη Παγώνη

Μουσική         : Πάνος Φορτούνας

Κουστούμια    : Keira Coltrane

Παραγωγή       : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

ΠΑΙΖΕΙ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης