public_3D_logoMΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

Η άνοιξη είναι γεμάτη αφορμές

 για συναρπαστικές εμπειρίες Public!


Τα καταστήματα Public αποχαιρετούν το χειμώνα με τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες τους! Σας περιμένουν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στο κατάστημα Public Χανίων με ιδιαίτερες εκδηλώσεις για όλα τα γούστα!

 

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, 19.00, Χανιά

Τα φαντάσματα του Δεκέμβρη, Λευτέρης Γιαννακουδάκης , εκδ. Μεταίχμιο

Το Public Χανίων φιλοξενεί την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λευτέρη Γιαννακουδάκη, τρεις φορές διακεκριμένος σε Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό – Ποίησης, με τίτλο «Τα φαντάσματα του Δεκέμβρη».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

 

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, 19.00, Χανιά

Λιωμένο μολύβι, Πασχάλης Πράντζιος

Ο Πασχάλης Πράντζιος, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στα Χανιά, παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα «Λιωμένο μολύβι».Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Ελένη Πατηνιωτάκη και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα θα διαβαστούν από τη φιλόλογο Μαρία Μαράκη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα

 

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, 19.00, Χανιά

Τα ψιλά γράμματα της Ιστορίας & Όλα στο φως, Θεόδωρος Παναγόπουλος

Ο Θεόδωρος Παναγόπουλος θα βρεθεί για μια συνάντηση γνωριμίας με το κοινό στο Public Χανίων με αφορμή το βιβλίο του ‹‹Τα ψιλά γράμματα της Ιστορίας›› και την συνέχεια του ‹‹Όλα στο φως›› που οδυνηρές και συγκλονιστικές αλήθειες για την μεγάλη Επανάσταση των Ελλήνων, ανασύρει γεγονότα που αποκαθηλώνουν κατασκευασμένους ήρωες και αποδίδει τιμές στους αληθινούς αγωνιστές και στους αληθινούς μάρτυρες της Παλιγγενεσίας.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός