Ρέθυμνο: “Τα μπλουζ των ονείρων μας”: Tο 24ο Κυνήγι Θησαυρού ζωντανά!

kinigi-megalo

Σήμερα το παιχνίδι κορυφώνεται και οι «Αμελέτητοι» έχουν υποσχεθεί δράση και χιούμορ, ένα παιχνίδι αξιώσεων, που θα συνεχίσει τον θεσμό και θα αναδείξει τον νικητή και επόμενο διοργανωτή.

Όλες οι εξελίξεις θα μεταδίδονται και φέτος από τον Team Fm στους 102 και βέβαια πρέπει όλοι οι κυνηγοί να είναι συντονισμένοι και ανά πάσα στιγμή σε εγρήγορση.

Οι «Αμελέτητοι» από την πλευρά τους ζουν την αγωνία της ομαλής διεξαγωγής του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής έχουν δώσει δείγματα γραφής με τη διοργάνωσή τους και όλα προμηνύονται θετικά και στη σωστή κατεύθυνση για τη συνεχή αναβάθμιση ενός θεσμού, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων παιχτών και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας.

ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Συνολικά 45 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο 24ο Κυνήγι Θησαυρού και θα συναγωνιστούν για τη μεγάλη νίκη και την εύρεση του πολυπόθητου τροπαίου.

Με τη σειρά που, δήλωσαν συμμετοχή οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Αργόσχολοι, Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια, Γκουσκγούνηδες, Πράσσειν Άλογα, Γαλάτες, Πάρε Φόρα και Κουτούλα, Μαλαγάνες, Γιαρέμηδες club, Άρκαλοι, Εμείς & Εμείς, (ΑΝΤΙ)Καπνιστές club, Περιηγητές club, Ανεμόμυαλοι, Παίξε-Γέλασε, Λέσχη Μαμούνων, Φλου, Οι Άλλοι, Αφόρτιστοι club, Νάτα Κεφάτα, Κρασοκουρούπες, Αγγουροξυπνημένοι, Μάσα-Σούρα, Carnivaloi, Πλάνητες & Ανέστιοι, Outsiders, Oloi Vitsiozoi, Τζιτζικοτρίχηδες, Τεμπελόσκυλα, Σκαραβαίοι, Τοξοκρόταλοι, Δείξε Στραβέ τ’ Αλλήθωρου, Μπουμπούνες, Έκατ’ η Κουτσή Κατσίκα, Αlter Ego, Βoudalia, Χοχλιοί, Αδιάφοροι-Αδιάφθοροι, Pescatore, Φευ…Γάτοι, Μαχμουρλήδες, Σόι-Αναμαζωξάρηδων, Ανιχνευτές, Μπαγάσες, Ρεμπεσκέδες, Ψαθούρια.