Επιχείρηση… προσγείωση στην ΑΕΚ

linen_aekΕπιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της ΑΕΚ, με τον Έβαλντ Λίνεν να αρχίζει την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά.


Η ευρεία νίκη της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη στο ντέρμπι της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ, έχει θορυβήσει τον Γερμανό, που δεν θέλει να δει τους παίκτες του να κάθονται πάνω στις δάφνες του αήττητου των έξι αγώνων χάνοντας τον στόχο τους που είναι η συνεχής εγρήγορση κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, καθώς αυτό εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους. Βέβαια το χθεσινό εκτός έδρας 3-1 του Πλατανιά δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό.
Οι «κιτρινόμαυροι» περπατούν ακόμα πάνω σε τεντωμένο σχοινί παρά την εκπληκτική τους πορεία μέχρι τώρα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος και ξέρουν ότι μπροστά τους είναι ένας αγώνας που τους δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και να αρχίσουν να σκέφτονται πραγματικά τα πλέι οφ.
Ωστόσο ο Λίνεν θέλει να τους επιστήσει την προσοχή σε ό,τι αφορά τον «στόχο» της ΑΕΚ που πρέπει να επικεντρώνεται στο επόμενο -και μόνο- παιχνίδι της ομάδας και τίποτα παραπάνω. Στη σημερινή προπόνηση ο Γερμανός περιμένει να διαπιστώσει και την κατάσταση του Αντώνη Ρίκκα, για τον οποίο το ιατρικό επιτελείο κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ματς της Κρήτης.
Κατά τα άλλα οι παίκτες περιμένουν τις επόμενες ώρες να δουν το χρώμα του χρήματος, αρχικά από την εκκαθάριση των εισπράξεων του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

pamesports.gr