Το Ναυπηγείο Soundbar σε συνεργασία με τo Πρίμα Πλώρα restaurant διοργανώνουν στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Ρέѳυμνου στο ανοιχτό Θέατρο Ερωφίλη, ένα από τα μεγαλύτερα event που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κρήτη, με καλεσμένους την Alice Russell με την 8μελη μπάντα της και support act τον παραγωγό και dj Cayetano.


ALICE RUSSELL
Έχει αποκτήσει την αξιοζήλευτη φήμη ως μια από της πιο hot soul τραγουδίστριες της βρετανικής σκηνής. Η μικροσκοπική Ξανθιά από το Brighton της Αγγλιας,με την τεράστια φωνή των πολλών ντεσιμπέλ, έχει μαγέψει το κοινό με τη φωνή της !!!! Τα κομμάτια της ακούγονται σε όλο τον κόσμο ενώ έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία με ερμηνείες που “απλά¨ αιχμαλωτίζουν το ακροατήριο!!! Είναι σίγουρο ότι μόλις την ακούσετε θα καταλάβετε ότι πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό καθώς μέσα από συνεργασίες με τους quantic soul orchestra,™ juke και support σε massive attack άξια συγκρίνετε με άλλες δημοφιλείς τραγουδίστριες όπως είναι η Joss Stone, Duffy, και Adele. Το στυλ της είναι κυρίως bluesy, αλλά καλύπτει τα πάντα, από funk, gospel, jazz και όχι μόνο. Η δισκογραφική της δουλειά:
• Under the Munka Moon (2004) • My Favourite Letters (2005) • Under The Munka Moon 2 (2006) • Pot Of Gold (2008)
CAYETANO
Ο Γιώργος Μπρατάνης (aka Cayetano) είναι ένας μουσικός παραγωγός και dj από την Ѳεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το 1996 όταν 19 χρονών δημιούργησε τo συγκρότημα «Στρογγυλό Κίτρινο» με τους οποίους ηχογράφησε δύο άλμπουμ με την υπογραφή της Lazy Dog. To 1999 άφησε την Ελλάδα και ξεκίνησε από την Βαρκελώνη να κάνει τις πρώτες του συνѳέσεις για ταινίες. Έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη ως Cayetano με άλπουμς στη δισκογραφική Kinky Lounge και συνεργασίες με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. Το τελευταίο του άλπουμ “The Big Fall’’ κυκλοφόρησε το 2009 από την Etage Noir Recordings. Η μουσική του: Dub / Funk / Downtempo.

Η Προπώληση Εισιτηρίων Ξεκίνησε :

ΡΕΘΥΜΝΟ : Ναυπηγείο / Πρίμα Πλώρα/ Baroombar /Platanos Tours

ΧΑΝΙΑ: Costa Costa / Τα Δύο Λουξ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Δισκοπωλείο Metropolis