Ελεύθερος ο Γιώργος Κιμούλης έπειτα από καταβολή των οφειλών του

kimulisxrei_625___Συνελήφθη χτες το βράδυ στις 10 ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης μετά την παράστασή του στο θέατρο που εργάζεται στην οδό Βουκουρεστίου για ακάλυπτες επιταγές.
Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν την παράσταση και μετά την ολοκλήρωσή της τον επισκέφτηκαν στο καμαρίνι του, όπου και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στο τμήμα.
Η σύλληψη έγινε από το Α.Τ. Συντάγματος έπειτα από καταδικαστικές αποφάσεις φυλάκισης 15 μηνών για ακάλυπτες επιταγές. Ο κ. Κιμούλης, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, διανυκτέρευσε στα κρατητήρια και λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί αφέθηκε ελεύθερος για να απολογηθεί στην Εισαγγελία. Ο νόμος ορίζει σε τέτοιες περιπτώσεις ότι ο συλληφθείς οφείλει να καταβάλει το οφειλόμενο ποσό των επιταγών άμεσα για να εξαγοράσει την ποινή. Ο κ. Κιμούλης αφού απολογήθηκε και προχώρησε σε διακανονισμό του χρέους προς το Δημόσιο, εξόφλησε το χρέος που αφορούσε τις επιταγές και επέστρεψε σπίτι του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, εναντίον του κ. Κιμούλη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για χρέη σε βάρος του Δημοσίου ύψους 200.000 ευρώ προερχόμενα από απλήρωτους φόρους προηγούμενων ετών τα οποία ωστόσο ο ηθοποίος, όπως υποστηρίζει, έχει ρυθμίσει.

newpost