Έντονη αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου με Οικονόμου και Λυριτζή: Δε λέτε ειδήσεις, λέτε ανέκδοτα

kavgaskonstΣτην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» παρενέβη τηλεφωνικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θέλοντας να σχολιάσει το πως σχολιάστηκε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι μόλις επέστρεψε από την προανακριτική επιτροπή, μετά από 16 ώρες, υποστήριξε πως όσα ακούγονται για τους διαλόγους στην Βουλή δεν ισχύουν και ζήτησε από τους δημοσιογράφους σε έντονο ύφος να μην αναμεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις.

Απευθυνόμενη στους παρουσιαστές, Βασίλη Λυριντζή και Δημήτρη Οικονόμου, είπε:

«Έχετε και εσείς ευθύνη για το τι μεταδίδετε και τι ατμόσφαιρα καλλιεργείτε. Ο δημοσιογράφος δεν έχει την αποστολή να εξάρει συναισθήματα, ούτε να καλλιεργεί εντυπώσεις. Έχει την ευθύνη να μεταδίδει την πραγματικότητα. Από την εκπομπή σας λέτε ανέκδοτα, δεν λέτε ειδήσεις».

Στη συνέχεια, άσκησε κριτική στους δημοσιογράφους για τη θεματολογία που επιλέγουν, με τον κ. Οικονόμου να της προτείνει να ρυθμίζει εκείνη τη ροή της εκπομπής.

Από την πλευρά του, ο κ. Λυριντζής φανερά αγανακτισμένος από την επίθεση, επισήμανε: «Δεν γίνεται να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Ας κλείσουμε εδώ γιατί έχουμε και ειδήσεις να πούμε σε αυτή την εκπομπή…».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κάλεσε τον Δημήτρη Οικονόμου να ρωτήσει τη σύζυγό του, που όπως είπε δουλεύει στο κανάλι της Βουλής, για την ώρα που τελείωσε η συνεδρίαση της Επιτροπής. Και άφησε αιχμές κατά του προέδρου της, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, πως είχε φύγει από τις 21:00.

«Ο κ. Οικονόμου με ρωτάει; Κύριε Οικονόμου, ναι και νομίζω ότι μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και με τη σύζυγό σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής», είπε, μεταξύ άλλων.

E-Radio.gr Blog