Νέος αντιδήμαρχος Κισάμου ο Θ. Τουλουπάκης

dhmarxeiokisamouΜια αλλαγή στην τετράδα των αντιδημάρχων Κισάμου έφερε η νέα χρονιά καθώς νέος αντιδήμαρχος ορίστηκε από τον δήμαρχο κ. Μυλωνάκη ο Θεόδωρος Τουλουπάκηςπου αντικατέστησε τον Κώστα Καστανοπουλάκη, ενώ στις θέσεις τους διατηρήθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νεκτάριος Κουμάκης και Μιχάλης Μουντάκης.

Να δούμε όμως αναλυτικά τις αρμοδιότητες των τεσσάρων αντιδημάρχων (έως και 31 Δεκεμβρίου 2013):
Θ. Τουλουπάκης
Ο νέος αντιδήμαρχος θα αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι 31-12-2012 ο Κ. Καστανοπουλάκης, εκτός από ύδρευση, άρδευση και αποχέτευση που ανέλαβε προσωπικά ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης.
Συγκεκριμένα ο κ. Τουλουπάκης θα είναι κατά τόπον αντιδήμαρχος για το τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Κισάμου που ορίζουν οι Τοπικές Κοινότητες Γραμπούσας, Λουσακιών, Πολυρρήνιας, Καλλεργιανών, Κουκουναράς, Καλαθενών και Σηρικαρίου.
Ακόμα, θα είναι αρμόδιος για την έκδοση αδειών επιχειρήσεων, καταστημάτων, εμπορίου και λοιπών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Δήμου.
Γ. Σκορδυλάκης
Κατά τόπον αντιδήμαρχος για το τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Κισάμου που ορίζουν η Δημοτική Κοινότητα Κισάμου και η Τοπική Κοινότητα Πλατάνου.
Ακόμα, κ. Σκορδυλάκης θα είναι αρμόδιος για τα θέματα:
α. Συντήρηση και επέκταση δικτύων Οδοποιίας.
β. Περιβάλλοντος και πρασίνου κατοικημένων περιοχών.
γ. Καθαριότητας.

δ. Νεολαίας και Αθλητισμού.

Ν. Κουμάκης
Ο κ. Κουμάκης θα είναι αρμόδιος για τα παρακάτω θέματα:

α. Οικονομικός προγραμματισμός. Σύνταξη του προσχεδίου του ετήσιου Τεχνικού προγράμματος και του προσχεδίου του προϋπολογισμού του Δήμου.
β. Παρακολούθηση έργων Εθνικής και Περιφερειακής αρμοδιότητας.
γ. Συντονισμός και επίβλεψη υλοποίησης αναπτυξιακού σχεδιασμού: i) στην Δημοτική Ενότητα Μηθύμνης και ii) στις Δημοτικές Ενότητες Κισάμου και Ιναχωρίου σε συνεργασία με τους αντίστοιχους κατά τόπους Αντιδημάρχους.
Δ. Ο συντονισμός και η οργάνωση του διοικητικού προσωπικού του Δήμου.
Μ. Μουντάκης
Κατά τόπον αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου, ενώ θα έχει ακόμα και τις αρμοδιότητες για θέματα:
α. Παιδείας και Πολιτισμού.
β. Συνδέσμου με Κοινωφελή Επιχείρηση, Σχολικές Επιτροπές και ΝΠΔΔ
γ. Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
δ. Αστικής κατάστασης και Δημοτικής Περιουσίας.
Δημαιρεσίες
Όσον αφορά, τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, πρόεδρος επανεξελέγη ο Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη η Αικατερίνη Πατερομιχελάκη από την μείζονα αντιπολίτευση (μέχρι 31-12-2012 στη θέση αυτή ήταν ο Αντώνης Παρτσαλάκης). Τέλος, γραμματέας εξελέγη από την ελάσσονα αντιπολίτευση ο Μιχάλης Χαιρετάκης. 

12/1/13

Νέοι Ορίζοντες