Ισοπαλία 1-1 ο Πλατανιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

platania+pasΣε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό μετά την ισοπαλία 1-1 όπου έληξε το ματς στα περιβόλια. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη προηγήθηκε στο 4ο λεπτό (κεφαλιά του Αναστασάκου), αλλά η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δεν πτοήθηκε και γρήγορα πήρε τα ηνία του αγώνα όπου και στη δεύτερη επίσκεψή της στα αντίπαλα καρέ ισοφάρισε με  σουτ του Κοροβέση.


Ο ρυθμός του αγώνα διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα και κάπου εκεί άρχισε το… ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Η πρώτη ήταν του Ιλιτς, ο οποίος σε κενό τέρμα πλάσαρε άουτ. Η δεύτερη ήταν του Πλατανιά, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 82′ να κάνει το 2-1, με τον Αναστασάκο να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς.

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Φεγκρούς απέκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Ναζλίδη από το ύψος της μικρής περιοχής.Στατιστικά Αγώνα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ρύθμός έπεσε και έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (Ναζλίδης 53′), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (Μιρτσέτα 70′), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (Μαρτσάκης 83′), Ντόε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (Οικονόμου 88′), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (Βίλα 67′), Ίλιτς (Νικλητισώτης 81′).