Εκδηλώσεις σε δρόμους – πεζόδρομους , πλατείες της πόλης, απο το Δήμο Χανίων

santa_playing_saxaphoneΟ  Δήμος Χανίων  σε συνεργασία με  τον Εμπορικό  σύλλογο Χανίων  προγραμματίζουν για το επόμενο διήμερο , Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Δεκεμβρίου  σε δρόμους , πεζόδρομους  και  πλατείες  της πόλης μας ,  μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις όπως τόνισαν σε συνέντευξη τύπου σήμερα Παρασκευή 28/12/12 στο Δημαρχείο Χανίων ο Δήμαρχος Χανίων , Μανώλης Σκουλάκης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης και ο Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, κ Τακης Ζερβουδάκης.

 emporik

O Δήμαρχος Χανίων , Μανώλης  Σκουλάκης, ανέφερε ότι πρόθεση της δημοτικής αρχής, με τις εκδηλώσεις αυτές,  είναι να δώσει χαμόγελο και χαρά στον κόσμο, κόντρα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, να ενισχύσει την εορταστική διάθεση και να τονώσει την εμπορική κίνηση των καταστημάτων.

Τόνισε επίσης ότι οι δράσεις αυτές οι οποίες πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης, είναι μια ευκαιρία οι πολίτες να βγουν από  τα σπίτια τους, να περπατήσουν,   να κάνουν  τα ψώνια,  και να νοιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από μία ατμόσφαιρα  χαρούμενη και εορταστική.

Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις αυτές ο Αντιδήμαρχος Χανίων  Δημήτρης Λειψάκης, ανέφερε ότι υπάρχει  συνεργασία του Δήμου Χανίων με τους επαγγελματικούς  συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας, με σκοπό της τόνωση της εμπορικής κίνησης .

Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται  αφιλοκερδώς, με την ευγενική προσφορά των καλλιτεχνών και των συγκροτημάτων και επιθυμούμε  να τους ευχαριστήσουμε δημόσια γι αυτό.

Ενώ τέλος ο Εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, κ Τακης Ζερβουδάκης  ανέφερε ότι με χαρά ο Εμπορικός Σύλλογος ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία αυτή του Δήμου, η οποία αποδεικνύει στην πράξη την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων .

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής

Σαββάτο 29 Δεκεμβρίου 2012 στην πλατεία 1866 ωρα:12.00 το μεσημέρι

– Λύρα: Μαθιουδάκης  Λευτέρης  με το συγκρότημα του

Χορεύουν: ο παραδοσιακός σύλλογος ” ΟΙ ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ”

 Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012  ,

Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ( street art)  σε Δρόμους – Πεζόδρομους του Δήμου Χανίων

Ώρα 12:00  BREAKDANCE SHOW με τους B-BOYS του ΖΑΝΝΥ ZAPPER  CREW και live HIP – HOP μουσική με τα μέλη των PHATSKOOL (ΠΛΑΤΕΙΑ 1866)

Ώρα 13:00 Παραδοσιακή Μουσική στην Δημοτική Αγορά με τον Τάσο Φαλελάκη και το συγκρότημά του και χορό με τον παραδοσιακό σύλλογο “ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ”(Δημοτική Αγορά)

Ώρα 14:00 Μουσική εκδήλωση με τους ROLLING IN THE BEAT (στην διασταύρωση των πεζοδρόμων Τσουδερων και Μουσουρων)