Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ώρα 11:00 π.μ., τα παιδιά που συμμετέχουν στο Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης θα πούνε τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Οι παιδικές φωνές τους θα δώσουν χρώμα και χαρά στην εκδήλωση αυτή, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του παιδικού θεατρικού έργου «Η βασίλισσα του χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης από 26 Νοεμβρίου, στις αίθουσες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Χανίων. Ήδη έχουν παρακολουθήσει την παράσταση 19 Σχολεία.Αγοράς και ώρα 11:00 π.μ., τα παιδιά που συμμετέχουν στο Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κρήτης θα πούνε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Οι παιδικές φωνές τους θα δώσουν χρώμα και χαρά στην εκδήλωση αυτή, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες του έργου «Εχθροί εξ’ αίματος» του Αρκά που προγραμματίζει να παρουσιάσει τη χειμερινή περίοδο το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.