«Γεύματα αγάπης» από την CRETA FARMS

66-150x150Η CretaFarms παρέχει 1 τόνο προϊόντα σε 4 Μ.Κ.Ο.με τη βοήθεια και συμμετοχή των φίλων της στο Facebook

Η Creta Farms για μία ακόμη φορά στέκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία και τα προβλήματα που τη μαστίζουν και προσφέρει «Γεύματα Αγάπης» σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητάς της, η εταιρία προσφέρει 1 τόνο από τα προϊόντα της σε 4 Μ.Κ.Ο., ποσότητα που θα μοιραστεί αναλογικά, με τη συμμετοχή των φίλων τηςστο Facebook, στους εξής Μ.Κ.Ο.: «Αρωγή», «Κιβωτός του Κόσμου», «ΚΛΙΜΑΚΑ» και «ΧΑΡΑ».

Η συγκεκριμένη ενέργεια της Creta Farms ξεκίνησε στις 3 Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28 Δεκεμβρίου. Η διαδικασία συμμετοχής στην πρωτοβουλία της Creta Farms είναι απλή και αρκεί μια επίσκεψη στο fanpage της εταιρίας στο Facebook Creta Farms Greece και την εξειδικευμένη εφαρμογή «Γεύματα Αγάπης», ώστε οι συμμετέχοντες να επιλέξουν τον Μ.Κ.Ο. της αρεσκείας τους κάνοντας like σε αυτόν. Βάση των likes που θα δεχτεί ο κάθε Μ.Κ.Ο, θα μοιραστεί αναλογικά και η ποσότητα του 1 τόνου, ώστε στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων να δοθεί ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

Μπείτε στην εφαρμογή «Γεύματα Αγάπης» της CretaFarms, ώστε να μοιράσουμε όλοι μαζί 1 τόνο τροφίμων σε 4 Μ.Κ.Ο. βάση της επιλογής σας. Καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη!

Σχετικά με τη Creta Farms

Η Creta Farms, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Πλέον, έχει παρουσία σε 14 χώρες (Ελλάδα, ΗΠΑ, Ισπανία, Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες, Ιταλία,  Ελβετία, Αυστρία,  Σλοβενία και Κροατία), ενώ έχει κατοχυρώσει πατέντα ευρεσιτεχνίας για τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Σχετικά με την Αρωγή

Η «Αρωγή» είναι ένα Φιλανθρωπικό, μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που μέσω του εθελοντισμού συμπαραστέκεται σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και στις οικογένειές τους, σε μία προσπάθεια να συνεισφέρει στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης τους. Η Creta Farms είναι πολύ υπερήφανη που μπορεί να στηρίξει, με την συμμετοχή σας στην εφαρμογή, «Γεύματα Αγάπης» αυτό το σωματείο.

Σχετικά με τη Κιβωτό του Κόσμου

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Με την συμμετοχή σας στην εφαρμογή τα «Γεύματα Αγάπης», της Creta Farms, θα τους προσφερθούν πολύτιμα προϊόντα, που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Σχετικά με τη ΚΛΙΜΑΚΑ

Η «ΚΛΙΜΑΚΑ» ιδρύθηκε το 2000 και είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, με δραστηριότητες που στοχεύουν τόσο στην διάθεση υπηρεσιών ψυχικής υγείας όσο και στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ενσωμάτωσης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Προσφέρει υπηρεσίες ιατρικές, ψυχοκοινωνικές, ειδικής υποστήριξης και φροντίδας σε άτομα και ομάδες ευπαθείς με πολλαπλά προβλήματα που χρήζουν συστηματικής και ολοκληρωμένης παρέμβασης. Όλοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο της «ΚΛΙΜΑΚΑΣ», συμμετέχοντας στην εφαρμογή μας, «Γεύματα Αγάπης».

Σχετικά με τη ΧΑΡΑ

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» φιλοξενεί στο οικοτροφείο της παιδιά που έχουν πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Προσφέρει στέγη και εξειδικευμένη φροντίδα στους οικότροφους αυτούς εφ’ όρου ζωής, και μέσα από την δράση της προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών τους και των ειδικών δεξιοτήτων τους. Η συμμετοχή σας στην εφαρμογή «Γεύματα Αγάπης» θα καταφέρει να βοηθήσει πολλά παιδιά που χρειάζονται τη φροντίδα μας.

agonaskritis.gr