Ιεράπετρα: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «πάμε πλατεία 2012»

ierapetra_xristougennaΜια ιδέα, γίνεται πράξη την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 από τις 11.00 το πρωί στην πλατεία Ιεράπετρας.
Επαγγελματίες, έμποροι και φορείς της Ιεράπετρας συνεργάζονται και δημιουργούν μια ολοήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κέντρο της πόλης.


Μουσική, happenings, bazzar και άλλα θα κάνουν την πλατεία, μια γιορτή.
Μαζί Προσπαθούμε, μαζί Δημιουργούμε! Μαζί πάμε πλατεία!

Μεχρι τώρα στην διοργάνωση συμμετέχουν:

“Τζεσικα Fitness with rythm and fun-zumba party” | Βουζουνεράκη – τζάκι | Cafe Ηριδανός – Σιντριβάνι  Σοκολάτας | Μεζεδοπωλείο “Τσι Τσι” – Ρακή & κρασάκι | studio memories Video streaming-Απευθείας αναμετάδοση με εικόνα μεσω internet | Μάγος Μάριος – Μαγικά τρίκ για τα παιδιά | Χαρτοπαίκτης & Πηνελοπη damas – Live τραγουδι | Free style – Brake dance | Φορείς: Στηρίζω- Bazzar, ΑΜΕΑ Ιεράπετρας-Βazzar, Εμπορικός Σύλλογος – Παρέχει αρκετά υλικά για το κέρασμα |
Ράδιο Λασίθι, madness 95, Dj solutions Απευθείας μετάδοση και μουσική κάλυψη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα δημοσιοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Εκδήλωση – Σκοπός

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία επαγγελματιών και έμπορων με σκοπό να δώσει στην πόλη την χριστουγεννιάτική ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την τοπική αγορά αλλά κυρίως θα προσφέρει στον απλό πολίτη του Δήμου, μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη μέρα.

Ποιοι  και πως μπορούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση

Μπορούν να συμμετέχουν, Έμποροι, Επαγγελματίες, φορείς ακόμα και ιδιώτες.
Οι Έμποροι και επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν στο κοινό που θα επισκεφθεί την γιορτή, προϊόντα και υπηρεσίες. Πχ Ηλεκτρολόγος μπορεί να παρέχει την τεχνική υποστήριξη και την φωταγώγηση της γιορτής. Μανάβικο μπορεί να προσφέρει κάστανα ή πατατούλες που θα προσφέρονται μαζί με την ρακί που ένα Ρακάδικο κερνάει ή ενας ιδιώτης μπορεί να προσφέρει τα ξύλα για το τζάκι.

Όροι συμμετοχής
Όρος συμμετοχής είναι μόνο ένας. Οι επαγγελματίες που θα συμμετέχουν δεν πρέπει να έχουν έσοδα από την εκδήλωση.
Οι φορείς, που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα μπορούν να «εκμεταλλευτούν» την διοργάνωση και να έχουν έσοδα.( τηρώντας με ευθύνη τους, τους φορολογικούς κανονισμούς)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Για πληροφορίες και συμμετοχή επικοινωνήστε με το Ράδιο Λασίθι 92.3 στο τηλέφωνο 2842089216

[radiolasithi.gr]