Κλήρωση δώρων στο Δημοτικό Κήπο για την ανακούφιση συνανθρώπων μας

Πλούσια δώρα που έχουν προσφέρει οι καταστηματάρχες στα Χανιά θα κληρωθούν το Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό Κήπο, σε μία προσπάθεια της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και του Εμπορικού Συλλόγου, με σκοπό να αγοραστούν τρόφιμα για τους συμμετέχοντες στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και ΚΗΦΗ του Δήμου.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι, το Σάββατο και την Κυριακή στο Δημοτικό Κήπο, με κάθε κλήρο αξίας 2,5 ευρώ να κερδίζει σίγουρα ένα δώρο.

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ λειτουργεί συνολικά οκτώ Κοινωνικές Δομές, που δραστηριοποιούνται στις περιοχές Χανίων, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακρωτηρίου, Νέας Κυδωνίας και Θερίσου, εξυπηρετώντας συνολικά περίπου 800 άτομα, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν χαμηλό βιοτικό επίπεδο, λόγω ανεπαρκούς οικογενειακού υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρθηκε σχετικά, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι πολύ σημαντική η συνεργασία όλων και η συμπαράσταση στους συμπολίτες, προσφέροντάς τους αγάπη και χαρά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.