Το “Απαγορευμένο” του Άνθιμου!

Θα μπορούσε -και λόγω επικαιρότητας- να χαρακτηριστεί «το απαγορευμένο» του Άνθιμου! Χίλιες και μία νύχτες με τον Άνθιμο Ανανιάδη στην «Ιεραποστολική στάση»! «1.001 Ways to Enjoy the Missionary Position» ή (α λα ελληνικά) «Χίλιοι και ένας τρόποι για να διασκεδάσετε την ιεραποστολική στάση» λέγεται η ταινία αμερικανικής παραγωγής στην οποία έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύει ο δικός μας Άνθιμος Ανανιάδης! Ο γιος της Εύης Καραγιάννη και το «παιδί» του Κώστα Βουτσά, όπως τον αποκαλεί ο δημοφιλής κωμικός που τον έχει μεγαλώσει, παίζει σε μια ταινία ακατάλληλη διά ανηλίκους!.. Άκρως ερωτική.

Ο νεαρός ηθοποιός εδώ και πολύ καιρό αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για καριέρα στη Μέκκα του κινηματογράφου. Αν και τα πράγματα στο Χόλιγουντ είναι πολύ δύσκολα, εκείνος κατάφερε κι έκλεισε συμφωνία για να παίξει στο συγκεκριμένο φιλμ, που έχει άφθονες σκηνές σεξ και έντονα δραματικά στοιχεία. Σε σενάριο του Isaac Ho, με πρωταγωνίστρια τη sexy ηρωίδα «Honey Bunny» της περίφημης ταινίας «Pulp Fiction» του Quentin Tarantino Amanda Plummer, ο θεατής βλέπει να εκτυλίσσεται μια ερωτική και παράλληλα δραματική ιστορία.

Η Amanda ζει τηρώντας με ευλάβεια όλους τους κανόνες που έχει θέσει η απολυταρχική κυβέρνηση της χώρας της. Σεξουαλικά καταπιεσμένη, προσπαθεί να σπάσει τα δεσμά της ερωτικής ζωής της και να αλλάξει τη νοοτροπία της. Εκείνη, ο σύντροφός της κι άλλο ένα ζευγάρι μπλέκονται σε μια ιστορία με πολλές… απαγορευμένες σκηνές και απελευθερώνονται.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Alan Chu βγάζει τον άλλο του εαυτό στο πανί. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, με τον Ανθιμο να πηγαινοέρχεται σε Ελλάδα και Αμερική. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο Ανθιμος, η Amanda και οι υπόλοιποι ηθοποιοί βρήκαν «απελευθερωτική» και «προκλητική» την πρόταση να παίξουν στο έργο του. Αυτή την περίοδο η ταινία είναι στο στάδιο του post production.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανθιμος αποφασίζει να κάνει κάτι ανατρεπτικό, αφού το 2006 είχε ερμηνεύσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική ταινία «Straight Story», που είχε να κάνει με gay. Ουσιαστικά είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από την ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», που ήταν και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο σίριαλ «Μαρία η άσχημη», που απογείωσε τις μετοχές του στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Και τώρα ήρθε το «απαγορευμένο» του!

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
[espressonews.gr]