Οι Ηρακλειώτες ΠΑΣΟΚΟΙ που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Έντονες είναι οι ζυμώσεις από τα κεντρικά της Κουμουνδούρου, για τη συγκρότηση ισχυρού ψηφοδελτίου για τις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Διαβάστε όλα τα ονόματα που βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ένταξη τους στο ΣΥΡΙΖΑ!

Την ώρα που η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων που θα μετάσχουν στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε εξέλιξη από σήμερα και ως τη Δευτέρα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ), έντονες είναι οι ζυμώσεις στο κόμμα για τη συγκρότηση του μελλοντικού ψηφοδελτίου.

Πέρα από το ενδιαφέρον για το ποια από τα δύο ρεύματα θα επικρατήσουν (το αριστερό του Λαφαζάνη ή η κεντρική γραμμή του Τσίπρα), ζωηρό είναι το ενδιαφέρον και για το ποια ονόματα θα θέσουν υποψηφιότητα για την κατάληψη μιας εκ των βουλευτικών εδρών του Νομού Ηρακλείου!

Οι Ηρακλειώτες, οι οποίοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ και είναι ένα βήμα πριν από την ένταξη τους στο ψηφοδέλτιο – πέρα από τον σίγουρο Γιάννη Μιχελογιαννάκη -είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι: Σωκράτης Βαρδάκης (πρόεδρος του ΕΚΗ), Θανασης Καλύβας (πρωην αγροτοσυνδικαλιστης ΠΑΣΟΚ) και Πετρος Ινιωτακης (Πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΑΚ).

Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών; Τόπος καταγωγής τους είναι ο Δήμος Βιάννου!

Αυτό που συμπεραίνει κανείς από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Ηρακλείου, όταν γίνουν στο μέλλον εκλογές, θα έχει έντονο “άρωμα” ΠΑΣΟΚ, αφού -όπως αποδεικνύεται στην πράξη- ισχυρό ψηφοδέλτιο για το κόμμα της Αριστεράς, σημαίνει συμμετοχή πρώην “πράσινων” στελεχών.

creteplus.gr