Χοντρό παιχνίδι στα Χανιά – Τσάκωσαν χαρτοπαίκτες με χιλιάδες ευρώ στην τσόχα

Δεν τους ήθελε η τύχη …  Ο λόγος για 8 χαρτοπαίκτες και τον υπεύθυνο της παράνομης λέσχης που τους χτύπησε … η γκίνια και από την πράσινη τσόχα κατέληξαν στα … κρατητήρια την ώρα που στο τραπέζι υπήρχαν 12.000 ευρώ !

Στην επιχειρήση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα συμμετείχαν άνδρες της ασφάλειας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν ένας 38χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος – καφενείου και οι οκτώ πελάτες του καταστήματος, ηλικίας από 22 έως 57 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια  ενώ αναζητείται 58χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο 38χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος, είχε επιτρέψει και συνδράμει τους υπόλοιπους δράστες, να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο ΠΟΚΑ στην αμερικάνικη παραλλαγή του (TEXAS HOLD’ EM POKER), με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

Τριακόσιες σαράντα (340) χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν, στο χρηματικό ποσόν των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ,

Μία (1) μάρκα διαμοιραστή (dealer),

Δέκα(10) κυτία με τραπουλόχαρτα,

Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα τεσσάρων (394) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού,

Μία (1) τράπουλα αποτελούμενη από πενήντα δύο φύλλα

Τα ανευρεθέντα χρήματα και αντικείμενα κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

prismanews