Η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (Α.Λ.Α.Χ.) διοργανώνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10:00πμ μέσα στοαεροδρόμιο του Μάλεμε αγώνα GP, ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ & DRIFT.

Είναι η πρώτη φορά που η Λέσχη και οι αγωνιζόμενοι θα βρεθούν στον πανέμορφο αυτό χώρο σε μια νέα διαδρομή για να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε ένα τέτοιου είδους μηχανοκίνητο αθλητικό γεγονός. Οι αγώνες αυτοί αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους θεατές που πρόκειται να δώσουν βροντερό παρών. Η Λέσχη μας έχει φροντίσει όλα τα μέτρα ασφαλείας και σας υποσχόμαστε ένα υπέροχο θέαμα.

GP TUNING

Η πίστα θα διαμορφωθεί και μια νέα διαδρομή θα αποκαλυφθεί στους οδηγούς και στους θεατές γι αυτό ότι αυτοκίνητο και αν έχετε αξίζει να το βολτάρετε και να δοκιμάσετε τις οδηγικές σας ικανότητες με τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω σας στους πέντε γύρους εκ των οποίων οι τρείς θα είναι χρονομετρημένοι.

Η συμμετοχή σας θα σας αφήσει σίγουρα μια γλυκιά ανάμνηση και μία ευχάριστη προσμονή για το επόμενο GP.

Επιβατικά – Αγωνιστικά – Ιστορικά διαλέξτε κατηγορία και δηλώστε συμμετοχή !!!

ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

Τα πάντα λύνονται με μια κόντρα… σωστά? Γι αυτό αφήστε να μιλήσουν οι μηχανές των αυτοκινήτων σας για να λυθούν οι διαφωνίες σας ή να «πειράξετε» τους κολλητούς σας…

Διαλέξτε τον φίλο σας ή τον “εχθρό” σας και αποφασίστε να κοντράρετε μαζί του σε έναν αγώνα επιτάχυνσης τύπου παιδιάς όπου τα αυτοκίνητα διαγωνίζονται στην επιτάχυνση από στάση μέχρι 400 μέτρα, απόλυτα ΝΟΜΙΜΟ, χρονομετρημένο και ασφαλή!!!

DRIFT

Τι θα λέγατε για λίγο DRIFT?? Δεν είμαστε στο Τόκυο αλλά είμαστε στα Χανιά και σίγουρα έχουμε το ίδιο αξιόλογους οδηγούς drift που θα σκορπίσουν πολύ καπνό, απομεινάρια ελαστικών και φυσικά ένα εκπληκτικό θέαμα. Αυτοκίνητα που θα μας γοητεύσουν θα ξεσηκώσουν την άσφαλτο και τους θεατές. Αυτό το μοναδικο show με μονά και διπλά περάσματα που θα βαθμολογηθούν από έμπειρους οδηγούς του «χώρου», θα μας αφήσει μια ευχάριστη μυρωδιά καμένου ελαστικού!!!

Τα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε μια απο αυτές τις αναμετρήσεις ή ακόμα και σε όλες  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να καλέσουν για περισσότερες πληροφορίες έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 στα τηλέφωνα της λέσχης μας 28210-74896, 28210-88705, 28210-86756 οπως επίσης μπορούν να ενημερωθούν κι απο το site της λέσχης μας www.alahanion.gr