Ειρήνη Δούκα – Greggy K. live στο “Τζίτζικα” 27/8

Τη Δευτέρα 27/8 στις 21.30 η Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C- Real) με τον Greggy K. (κιθάρα, vocals) θα σας ξεσηκώσουν με τη σκηνική τους παρουσία και το κέφι τους, κάτω απο τα θεόρατα πλατάνια του ΤΖΙΤΖΙΚΑ.

Δίπλα στα γάργαρα νερά Ροκ αλλά με ρομαντική διάθεση με κομμάτια ερμηνευμένα από την κρυστάλλινη φωνή της Ειρήνης και ένα Greggy K. να τα δίνει όλα με την κιθάρα του!…

Με χροιά ζεστή και αισθησιακά ανατρεπτική, η Ειρήνη Δούκα γράφει τα τελευταία χρόνια αθόρυβα τη δική της μουσική της πορεία. Επί χρόνια, υπήρξε ερμηνεύτρια αλλά και συνθέτης των C:REAL, τραγουδώντας τις πιο αγαπημένες τους επιτυχίες στα 4 ιδιαίτερα επιτυχημένα τους άλμπουμ. Με δυναμικές συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες (Β.Παπακωνσταντίνου, Α. Μιτζέλος, Μάνος Πυροβολάκης κα), με τη live εμπειρία δίπλα σε ονόματα της παγκόσμιας σκηνής ( REM, Shakira, κα) αλλά και αμέτρητα Live στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της χώρας (όπως το «Οξυγόνο», «Ο Σταυρός του Νότου» και το «Gagarin») η Ειρήνη είναι πλέον μουσικά ώριμη για το νέο της μουσικό ταξίδι, που είχε ως αφετηρία την αποχώρησή της από τους C:REAL το Σεπτέμβριο του 2010. Η Ειρήνη Δούκα, ζει και υπάρχει μέσα από τη μουσική, τις μελωδίες και τους ρυθμούς, τους πολύ άμεσους στίχους της, της το ανταποδίδει σε κάθε νότα και σε κάθε στίχο, κάθε φορά από την αρχή.

 

Ειρήνη Δούκα και Greggy K.
H Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C-Real) και ο Greggy K.(κιθαρίστας & συνθέτης των Matisse) ένωσαν τα διαφορετικά τους ακούσματα & τις πιο αγαπημένες κοινές τους επιρροές σε ένα νέο μουσικό project. Ένα project που ταξιδεύει από ήχο σε ήχο, μεταμορφώνεται από εποχή σε εποχή και αναδεικνύεται μέσα από πληθωρικά φωνητικά, απροσδόκητα μουσικά παντρέματα, μελωδίες που συναρπάζουν και κιθαριστικές εξάρσεις που μαγνητίζουν.

60’s επιρροές, ελληνικές μελωδίες, glam rock, εναλλακτικοί ήχοι ακόμη και nuevo tango γίνονται ένα μοναδικό soundtrack ήχων & ρυθμών, με την Ειρήνη Δούκα και τον Greggy K., πιο ελεύθερους και ώριμους από ποτέ, να αγγίζουν με τον ήχο, την εικόνα και τις ζωντανές τους εμφανίσεις τα πιο δημιουργικά τους άκρα.
Η Ειρήνη Δούκα και ο Greggy K. κυκλοφορούν το πρώτο τους single με τίτλο « Η Αγάπη Λένε» και θα ακολουθήσει το ολοκληρωμένο άλμπουμ τους τον Σεπτέμβριο.