“Κουζουλό Φεστιβάλ” στο Μόχλος Λασηθίου, με πολλές σημαντικές συμμετοχές

Η παραλία Μόχλος στο Νομό Λασιθίου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής, στο πλαίσιο του Κουζουλό Φεστιβάλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Την πρώτη μέρα, Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 18.00 οι Pera Banda τραγουδούν κλασικά ροκ κομμάτια αναμιγνύοντας παραδοσικά όργανα. και αμέσως μετά, στις 20.00 θα ανέβουν στο stage οι Apurimac, αγαπημένο σχήμα με Ελληνες και λατίνους μουσικούς. Στο τέλος της πρώτης μέρας ο μεγάλος ρόκερ Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσει τα πιο δυνατά κομμάτια από την καριέρα του.

Την ομάδα συμπληρώνουν: Η Τάνια Κικίδη. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Δύση και Ανατολή .

Η Κατερίνα Μακαβού, μία νέα ερνημεύτρια αλλά και τραγουδοποιός, συνεχίζει το ταξίδι της μετά από ένα χειμώνα συνεργασίας στο πλευρό του Βασίλη. Μια φωνή ζεστή που όλοι θα αγαπήσετε. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος «Μικρά Μυστικά».

Η Φαίη Μπρουζάκη έρχεται να συμπληρώσει την ομάδα.Εκπρόσωπος μίας άλλης μουσικής σκηνής, η Φέη έχει ένα μαγικό τρόπο να μας παρασύρει σε soul ήχους ροκάρωντας όμως πάντα πάνω στη σκηνή. Ο Τάσος Σκούρας και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σκούρα… με κιθαριστικά σόλο αλλά και blues μελωδίες.

31 Ιουλίου

Τη δεύτερη μέρα, Σάββατο 31 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα θα εμφανιστούν οι Blues Wind με μουσική Blues, Jazz and Rock. Ακολουθεί στις 20.00 το συγκρότημα Αρμός που έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες (Μ. Λιδάκης, Μπ. Στόκας κ.α.). Η βραδιά θα κλείσει με ένα ταξίδι μέχρι τις γραμμές των οριζόντων από το μεγάλο μας συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο και μαζί του τον Γιάννη Κούτρα και τον Χρήστο Θηβαίο.

Ο Θάνος Μικρούτσικος μάς «ταξιδεύει» φέτος το καλοκαίρι σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, περιστοιχισμένος από τρεις αγαπημένους ερμηνευτές.

Ο Χρήστος Θηβαίος ερμηνεύει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου που έχει πει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τη νεολαία.

Σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Κούτρας, ο πρώτος ερμηνευτής του ιστορικού έργου «Σταυρός του Νότου» του Νίκου Καββαδία (που φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη γέννησή του), έργο το οποίο τραγουδιέται ασταμάτητα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και έχει αγαπηθεί από τρεις γενιές Ελλήνων.

Τους τέσσερις καλλιτέχνες συνοδεύει μια ορχήστρα από επίλεκτους μουσικούς: Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Δημήτρης Σινογιάννης (κιθάρες), Χρήστος Βογιατζής (μπάσο), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα).

1 Αυγούστου

Την Τρίτη και τελευταία μέρα, Κυριακή 1 Αυγούστου, στις 18.00 το απόγευμα τραγουδάει ο Δημήτρης Μπετίνι, ακολουθεί το συγκρότημα Οκτάβα στις 20.00 και η βραδιά θα κλείσει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Τάνια Τσανακλίδου με την παράσταση «Του ονείρου η αύρα μας ενώνει…» που θα τραγουδήσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες από τις 22.00 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά τιμές εισιτηρίων:

30 Ιουλίου:

Προπώληση €25, €28 ταμείο

31 Ιουλίου:

Προπώληση €20, €23 ταμείο

1 Αυγούστου:

Προπώληση €25, €28 ταμείο