Ο Θωμάς Μαύρος νέος πρόεδρος της ΑΕΚ

Τη θέση του προέδρου στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ ανέλαβε ο Θωμάς Μαύρος. Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναλαμβάνει χρέη διευθύνοντος συμβούλου στο νέο σχήμα, προκειμένου να «τρέξει» τα θέματα που… καίνε την ομάδα, ενώ θα είναι και ο υπεύθυνος για το νόμο.

Το υπόλοιπο ΔΣ παραμένει αναλλοίωτο, με εξαίρεση την αποχώρηση του Μάκη Κασνακίδη, που έδωσε τη θέση του στο νέο πρόεδρο.

«Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, με τη βοήθεια του κόσμου μας, για το καλό της ΑΕΚ», είπε ο Θωμάς Μαύρος που γνώρισε την αποθέωση από όλους στην αίθουσα που έγινε η συνέλευση στα Σπάτα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το ΣΠΟΡ FM, ο Θωμάς Μαύρος είχε δεχτεί τις πιέσεις της Original να βγει από τώρα μπροστά . «Μπες εσύ πρόεδρος από σήμερα. Εσένα μόνο αγαπάμε και σε εμπιστευόμαστε απόλυτα. Πρόσεξε τα λαμόγια που είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουμε σε όλες τις προσπάθειες. Γίνε πρόεδρος τώρα και πάμε όλοι μαζί», ήταν το μήνυμα των οργανωμένων.

Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε, παράλληλα, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2,5 εκατ. ευρώ, κάτι που θα αποτελέσει και το… όχημα για να μετατραπεί η ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης, όπως είχε ζητήσει εξ αρχής ο Θωμάς Μαύρος.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αφού αυτή είναι η μοναδική πηγή εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τα έσοδά της μέχρι και τον Ιανουάριο έχουν δεσμευτεί για άλλες υποχρεώσεις.

Πριν φτάσουμε στη συναίνεση, προηγήθηκαν πολλά επεισόδια, αλληλοκατηγορίες και κάποιες παρ’ ολίγον συρράξεις. Το… μενού περιλάμβανε κόντρες μεταξύ Δημητρέλου, Βούρου, Κασνακίδη και Ηλιόπουλου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ντέμη Νικολαΐδη.