2 days reggae-dub electronica – dancehall – DnB – Dubstep vibes, στη Σούγια

Friday 27th of July, Anna Mystic & Djtzinas and

Saturday 28th of July, Vlastur & Djtzinas


Anna Mystic
http://www.facebook.com/anna.mystic.1
http://soundcloud.com/cast-a-blast/call-mi-a-yardie-eye-of-the
http://soundcloud.com/cast-a-blast/get-low-galang-gyal-eye-of-the

H Anna Mystic γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα, άρχισε να συλλέγει τζαμαϊκανή μουσική το 1986 και να παίζει τζαμαϊκανή μουσική το 1995. Από τότε κατέχει κατοικία υπό την MYSTICAL REGGAE label στην Αθήνα. Εκτός από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κληθεί να διαδώσει το μοναδικά ευέλικτο στυλ της (από ska, roots, ragga, μέχρι UK DUB) στο Μιλάνο, το Λονδίνο, το Μπράιτον, την Κύπρο. Στην Αθήνα έχει παίξει και οργανώσει συναυλίες κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε Club θα μπορούσε (ή μερικές φορές δεν μπορούσε!) , παίζοντας με μαζί με καλλιτέχνες όπως: Nick Manasseh (uk), Dom (Blood and Fire Soundsystem, uk), Ras Styler (House of Roots, uk), Spikey T. (uk), Robert Tribulation (uk), Keith Lawrence (uk), Afrikan Simba,mc Champian, Brother Culture, mc Trooper, Abi from soul jazz records, Blend aka Mishkin, Jahtari Crew, mc Trooper, mc BNC

Djtzinas aka Kowalski

http://soundcloud.com/djtzinas
http://soundcloud.com/redgreen-wood-soundsystem
http://www.juno.co.uk/artists/Djtzinas/
http://www.junodownload.com/search/?quick_search_download=all&q=DJ+TZINAS&qs=1&s_search_precision=any&s_genre_id=0000

Ο ΚωνσταντίνοςΤζίνας aka DJTZINAS aka Kowalski, είναι dj/Producer που ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει κυκλοφορήσει tracks για τις: Resense (AT), Cast-a-Blast (GR), Timewarp (GR), Kraak Rec (GR), Bulabeats Rec (IE), Dirty Dubster Digital (IE),Beatquick Rec (G.R), Booty Fruit (UK)
Η δουλειά του έχει στηριχθεί από καλλιτέχνες όπως οι Turntable Dubbers, Dirty Dubsters, Panama Cardoon, MustBeat Crew, Selecta Demo, DjRebel, Dedy Dread, Blend Mishkin, Andy Taylor και ‘Titan sound’s High Grade’ @ Space Invader Radio.(UK)
Ο DJ Tzinas πραγματοποιεί εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα Reggae/ mashUps/ hiphop/ funk/ latin/ dnb/ dubstep vibes..

Vlastur
http://www.facebook.com/vlastur.dub
http://www.facebook.com/pages/Vlastur/150921818262162
http://www.facebook.com/pages/EaRtH-CiTy-ReCoRdZ/235316756504830
Ο Vlastur ξεκίνησε το ταξίδι του στην μουσική σαν μπασίστας. Στα τέλη τις δεκαετίας του 80′ ,υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Cohash Funk. (Undreground επιρροές) Το1998 μαζί με τον Frequency Freak a.k.a. Fefer (κιθαρίστας Cohash Funk) και τον Spiris σχημάτισαν ένα Dub πειραματικό εργαστήρι, τους Απευθείας Σύνδεση οι οποίοι σήμερα είναι γνωστοί σαν Direct Connection.Το 2007 κυκλοφόρησαν το “Dub Infection” (Candyflip Rec.). Αν και ξεκίνησε σαν μπασίστας στους Direct Connection, συνέχισε σαν βασικός FX Sound Enginner του group. Παράλληλα σε όλο αυτό το διάστημα συνεργάστηκε σαν session μουσικός με διάφορους καλλιτέχνες και μπάντες. Μεταξύ 2004 έως 2007 συνεργάζεται με τους Palyrria. σε συναυλιακό και στουντιακό επίπεδο καρπός της συνεργασίας τους το “Methexy” 2005 (Protasis Rec.)
Το 2008 ξεκινά η συνεργασία με την Λένα Πλάτωνος σαν session μουσικός στο ρόλο του μπασίστα, η οποία συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας. Πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία η “Συναυλία στο Παλλάς” 2010 (Lyra). Στα τελη του 2010 έρχεται η γνωριμία με τον Γιάννη Αγγελάκα. Πρώτη τους συνεργασία sτο party της All Together now στο Rockwave Festival (Ιούλιος 2011) Το “InterAxion Dub” 2009 (Eqnation Rec.) είναι η πρώτη προσωπική δουλειά του Vlastur. Σε αυτό το album εμπεριέχεται όλο το απάνθισμα του μουσικού του ταξιδιού μέχρι και σήμερα, φιλτραρισμένο μέσα από μια Electro Dub Ethnic αισθητική.
Με την βοήθεια 4 πεπειραμένων μουσικών, τον Δημήτρη Σαντά α.κ.α. DarkElf (Synth,Fx, Mixing/Master) τον Frequency Freak a.k.a. Fefer (Guitars ,synths),τον Dee(Sound Engineering) και την Helena S.στα φωνητικά ερμηνεύει το υλικό του ζωντανά στην σκηνή