Κρήτη: Πάνω από 90 συλλήψεις μέσα σε τέσσερις ημέρες!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, το διάστημα αυτό διαπιστώθηκαν στο νησί 1.011 παραβάσεις ενώ συνολικά ελέγχθηκαν 1.963 άτομα, καθώς και 1.506 οχήματα.

Το κατώφλι της Ασφάλειας πέρασαν 79 Έλληνες και 70 αλλοδαποί.

Τρία άτομα συνελήφθησαν για οπλοκατοχή, οχτώ για παραβάσεις που αφορούν ναρκωτικά, πέντε για παίγνια, ένα για ζωοκλοπή, 15 για παραβάσεις που αφορούν νομοθεσία για τους αλλοδαπούς και έξι διωκόμενοι από καταδικαστικές αποφάσεις.

Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 103 γραμμάρια ηρωίνης, 87,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 10,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 7 δισκία ναρκωτικών ουσιών, 2 πτυσσόμενα μαχαίρια, 1 αεροβόλο πιστόλι, 1 γκλοπ, 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και δύο οχήματα.

Στις εξορμήσεις αυτές διατέθηκαν 210 αστυνομικοί και 76 οχήματα. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης , «οι γενικές αστυνομικές εξορμήσεις έχουν ως στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ οι ειδικές την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων που καταγράφονται σε διάφορες περιοχές».

newsbomb.gr