Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του σήμερα, ο Μανώλης Σκουλάκης

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τη θέση του Δημάρχου στο νέο διευρυμένο Δήμο Χανίων ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

Ο κ. Σκουλάκης, αφού αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία της Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης, σημείωσε πως «θα ηγηθεί ενός πλειοψηφικού και ανανεωτικού – σε πρόσωπα και ιδέες – ψηφοδελτίου, που θα εκπροσωπεί το σύνολο της κοινωνίας και των πολιτών του νέου Δήμου» προσθέτοντας πως «στόχος είναι να συνδιαμορφωθεί μαζί με τους πολίτες, ένα Δήμος αποκεντρωμένος, αναπτυξιακά δυναμικός, λειτουργικά σύγχρονος και κοινωνικά δίκαιος, με διαφάνεια, διαβούλευση, αξιοκρατία, σύνθεση και ενότητα».

Αναλυτικότερα ο κ. Σκουλάκης δήλωσε τα παρακάτω:

«Όπως γνωρίζετε, μετά τη ψήφιση του Καλλικράτη και τις παραινέσεις φορέων και πολιτών των Χανίων, με μοναδικό γνώμονα τη συνείδηση μου, είχα θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση της κοινωνίας των Χανίων και του πολιτικού μου φορέα για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου στο νέο διευρυμένο Δήμο Χανίων. Πρόσφατα, ο πολιτικός μου φορέας, αποδέχτηκε του να ηγηθώ ενός πλειοψηφικού και ανανεωτικού – σε πρόσωπα και ιδέες – ψηφοδελτίου, που θα εκπροσωπεί το σύνολο της κοινωνίας και των πολιτών του νέου Δήμου.

Ως εκ τούτου, θέλω να ενημερώσω όλους τους Δημότες του νέου Δήμου Χανίων, ότι αναλαμβάνω στο ακέραιο τις ευθύνες που μου αναλογούν, με στόχο να συνδιαμορφώσουμε ένα Δήμο αποκεντρωμένο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, με διαφάνεια, διαβούλευση, αξιοκρατία, σύνθεση και ενότητα.

Αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος και τις υψηλές απαιτήσεις στον οργανωτικό και διοικητικό τομέα που αυτό συνεπάγεται, καταθέτω την εμπειρία, τη γνώση και την διεκδικητικότητα μου στην υπηρεσία του νέου αυτού θεσμού, τον οποίο πίστεψα και πιστεύω και καλώ όλες τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και τη νεολαία, να βαδίσουμε μαζί, στη νέα αυτή σελίδα που γυρίζουν τα Χανιά.

Για το λόγο αυτό, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσω με όλους τους πολίτες προχωρώντας παράλληλα – μαζί με τους συνεργάτες μου – σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα αναδείξουν τη τεράστια ιδεολογική, πολιτική και κοινωνική σημασία της Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης, ώστε με την επιλογή άξιων και ικανών προσώπων να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά το νέο θεσμό, με οδηγό το συμφέρον των πολιτών, τη βελτίωση της καθημερινότητας τους και την πραγματική ανάπτυξη του νέου Δήμου μας».

ΠΗΓΗ:NEATV.GR