Ο Κασιδιάρης της “Χρυσής αυγής” γρονθοκόπησε την Κανέλλη στον “αέρα”!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον “αέρα” της πρωινής εκπομπής του Ant1…

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε άνανδρα εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, αφού είχε πετάξει νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου!

Άμεσα, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου ζήτησε τη σύλληψη του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος μετά την επίθεση δραπέτευσε από τον τηλεοπτικό σταθμό. Το Αυτόφωρο ισχύει έως το πρωί του Σαββάτου.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διευκρινίζεται ότι η εντολή για σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη αφορά στην επίθεση του σε βάρος της Λιάνας Κανέλη.

Το αδίκημα που αφορά στο γρονθοκόπημα, σε βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, προσδιορίζεται σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Αντίθετα η αντίδραση του Ηλ. Κασιδιάρη απέναντι στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, σε βάρος της οποίας έριξε νερό, χαρακτηρίζεται ως απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, αδίκημα που διώκεται μετά από μήνυση.

Η Εισαγγελία διευκρινίζει, επίσης, ότι ο Ηλ.Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών.
Δείτε τι απάντησε η Λιάνα Κανέλλη μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής.