LATIN Συναυλία με το συγκρότημα APURIMAC – Χορευτικά Show

28/7/2010

Διοργάνωση ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ «ΕΝ ΧΟΡΩ»

Ώρα 21.30

Είσοδος 15 €

Η σχολή χορού «Εν χορώ» κλείνοντας μια πολύ δημιουργική σεζόν 2009 -2010, στο πλαίσιο του πολιτιστικού καλοκαιριού 2010 του Δήμου Χανίων  παρουσιάζει σε μια μοναδική συναυλία τους πλέον καταξιωμένους στο χώρο της Λάτιν μουσικής Apurimac .

Το συγκρότημα APURIMAC ξεκίνησε το 1983, όταν ακόμα η λατινοαμερικάνικη μουσική στην Ελλάδα ήταν «εξωτικό είδος». Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, καθιερώθηκαν σαν ένα από τα μακροβιότερα live group της Ελλάδας παίζοντας ζωντανά σε περισσότερες από 1000 συναυλίες και συνεργασίες με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες .

Το πρόγραμμά τους περιέχει ένα συνδυασμό από μουσική και τραγούδια της δισκογραφίας τους, διασκευές σημαντικών Ελλήνων και ξένων συνθετών και γνωστά παραδοσιακά κομμάτια από τη μουσική γκάμα της Λατινοαμερικάνικης ηπείρου ενώ συνδυάζουν τις λεπτές παραδοσιακές αποχρώσεις της Ινδιάνικης μουσικής των Άνδεων με το δυναμισμό του Αφροκουβανέζικων ρυθμών της Καραϊβικής.

Ο χώρος του Θεάτρου της Ανατολικής Τάφρου εκτός από την σκηνή που θα  φιλοξενεί τους μουσικούς  θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος , με ειδική πίστα χορού έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να μπορούν να χορέψουν στους ρυθμούς της Salsa , Bachata , ChaChaCha, Merengue  και άλλων .

Επίσης η βραδιά περιλαμβάνει χορευτικά Show από επαγγελματικά χορευτικά ζευγάρια που εκπροσωπούν τη χώρα μας στο εξωτερικό αλλά και χορευτικά ζευγάρια μαθητών της σχολής.

Σας υποσχόμαστε μια βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση.