“Εφυγε” ο Μανώλης Γαβαλάς

Μετά από μακρύ και δύσκολο αγώνα με τον καρκίνο έφυγε χθες από τη ζωή ο Μανόλης Γαβαλάς. Ο μακροβιότερος συνεταιριστής δεν άντεξε…Εδώ και 10 μέρες ειχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον και χθες το βράδυ κατέληξε…

Ο ίδιος στις 18 Ιανουαρίου είχε ανακοινώσει με δάκρυα  στα μάτια  την αποχώρησή του από το “τιμόνι” της ΕΑΣΗ και της ΚΣΟΣ ο Μανώλης Γαβαλάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους, εξήγησε ότι παραιτείται, καθαρά, για λόγους υγείας.

“Έμεινα λίγο παραπάνω από ότι είχα προγραμματίσει, όμως δεν μπορώ να δίνω αλλού δυνάμεις” – είπε τότε ο κ. Γαβαλάς, ο οποίος ζήτησε από όλους να σεβαστούν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. “Ελπίζω να το ξεπεράσω. Δε με βάζει κάτω αυτό που μου συμβαίνει, το παλεύω” – είπε ο Μανώλης Γαβαλάς, διευκρινίζοντας ότι παραιτείται από πρόεδρος, παραμένει ωστόσο, μέλος των δ.σ.

Μανώλης Γαβαλάς αποχώρησε μετά από 40 χρόνια από τα κοινά. Ο κ. Γαβαλάς είχε ξεκινήσει από τον συνδικαλισμό, με την προεδρία της ΟΑΣΝΗ, ήταν πρόεδρος της Ελαιουργικής για πολλά χρόνια και το τελευταίο διάστημα ήταν στην ΕΑΣΗ.

Ωστόσο, σοβαρά προβλήματα υγείας τον είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος είχε αναμειχθεί και στην πολιτική, υπήρξε υποψηφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ…

Στις 15.00 σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του στο Βοριά

cretalive