Εθνική Ελλάδος: Τελευταίο τέστ πριν το Εuro 2012

Στην τελική πρόβα εν όψει Euro η Εθνική Ελλάδος ομάδα αντιμετωπίζει απόψε την Αρμενία (21:30 Mega) ολοκληρώνοντας  επί αυστριακού εδάφους προετοιμασία, καθώς αύριο πρωί η Εθνική επιστρέφει στην Αθήνα.

Ελλείψει Τοροσίδη και Νίνη ο οποίος έχει κάτι σαν «νευροκαβαλίκεμα», ένιωσε ενοχλήσεις και χθες, και αποχώρησε για να προφυλαχθεί.

Ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με γκολκίπερ έναν εκ των Σηφάκη, Χαλκιά, με φαβορί τον πρώτο που ξεκίνησε χθες με τους βασικούς, δεξί μπακ τον Παπασταθόπουλο, αριστερό τον Χολέμπας, στόπερ τους Κυριάκο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, χαφ τους Κατσουράνη, Καραγκούνη, Μανιάτη και τριπλέτα μπροστά τους Σαλπιγγίδη (δεξιά), Γκέκα (κορυφή) και Φορτούνη (αριστερά). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μάκος, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος,  Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Σαμαράς. Η πιθανή ενδεκάδα των Αρμένιων: Μπερεζόφσκι, Αλεξανιάν, Χαϊραπετιάν, Αρζουμαριάν, Μκογιάν, Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μκιταριάν, Μοβσισιάν, Πιτσέλι, Μανουτσαριάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κασπάροφ, Χοβσεπιάν, Αρτάκ Γεντιγκαριάν, Χαρογιάν,Γιουσπασιάν, Αρτούρ Γεντιγκαριάν, Μανογιάν, Χοβανισιάν, Μπαντογιάν, Σαρκίσοφ. Το μεγαλύτερό τους όνομα είναι ο Μκιταριάν, που παίζει στο ουκρανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Διαιτητής θα είναι ο Αυστριακός Χάρταμ.

Ο Σάντος δήλωσε χθες: «Από το τελευταίο φιλικό υπήρξαν βελτιώσεις, αλλά περιμένω περισσότερες στο επόμενο. Τώρα που θα γυρίσουμε στην Αθήνα οι παίκτες θα έχουν δύο μέρες για να απελευθερωθούν λίγο, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να φύγουμε για την Πολωνία, όπου θα δουλέψουμε και τις στημένες φάσεις. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε τους παίκτες για να είμαστε πιο φρέσκοι. Σε γενικές γραμμές το πρόσημο είναι θετικό».

Πρώτο Θέμα