Βλάχος- Αντιμισάρη Η ζωή τους μετά το Dancing With The Stars

Μεσημέρι Σαββάτου. Ντυμένοι και οι δύο τελείως καλοκαιρινά –με βερμούδα και T-shirt ο Δημήτρης, 26, και με κοντό χρωματιστό φορεματάκι η Μαρία, 23– απολαμβάνουν την αύρα της θάλασσας στο Sea n’ City, στη Βούλα, πίνοντας χυμό. «Ωραία είναι εδώ, ήσυχα» λέει ο Δημήτρης, που γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από τα Καλάβρυτα και τα Τρίκαλα, ενώ δύο πιτσιρίκες τον πλησιάζουν διστακτικά για να του ζητήσουν να βγουν μια φωτογραφία μαζί του.

Εκείνος φυσικά δεν τους το αρνείται, αλλά μόλις τα κορίτσια απομακρύνονται ψιθυρίζοντας, η Μαρία Αντιμισάρη –ντάμα του στο Dancing With The Stars– τον πειράζει κάνοντάς τον να κοκκινίσει. Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας του, ξεσπάνε σε γέλια και βρίσκουν μια σκιά για να προχωρήσει η συνέντευξη.

Τι άλλαξε με το DWTS;

Μαρία : Αν αναφέρεσαι στη δημοσιότητα, δεν την κατάλαβα να σου πω την αλήθεια. Δεν αισθάνθηκα ότι με αναγνώριζαν, παρά μόνο από τα παιδάκια που συναντούσα στο δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι ζήτησα τη συμβουλή του Δημήτρη μόνο σε ό,τι αφορούσε την εμφάνισή μου μπροστά στις κάμερες, επειδή δεν ένιωθα άνετα. Μόνο μαζί του μπορούσα να χαλαρώσω.

Δημήτρης: Βρίσκομαι πάνω από έξι χρόνια στο χώρο, δεν έγινε κάτι τρομερό. Ήταν ευχάριστη εμπειρία, έμαθα χορούς που δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να μάθω. Με βοήθησαν, αν και έκανα κινησιολογία στη δραματική σχολή, να έχω μια παραπάνω εμπειρία στο μέλλον. Αν μου προκύψει κάποιος ρόλος που θα απαιτεί κάτι τέτοιο, θα προσαρμοστώ πιο εύκολα.

Κατά την παραμονή σας στο σόου αλλά και στη συνέχεια πολλοί αναρωτήθηκαν αν έχετε δεσμό…

Δημήτρης : Είμαστε μόνο φίλοι. Λόγω της καθημερινής τριβής που είχαμε με τις πολύωρες πρόβες, σίγουρα αποκτήσαμε οικειότητα και έχουμε πολύ καλή χημεία.

Μαρία: Δεθήκαμε, αυτό είναι αλήθεια, αλλά μόνο λόγω της καθημερινότητας και του κοινού στόχου. Η σχέση μας παραμένει φιλική.

Ο Δημήτρης θα μπορούσε να είναι το αγόρι σου;

Μαρία: Όποια 23χρονη πει «όχι», θα είναι ψέμα. Είναι καλοπροαίρετος, καλοσυνάτος, έχει χιούμορ. Όμως το ξαναλέω, δεν έχουμε κάτι. Αλλά καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος το υποθέτει. Στην τηλεόραση όλα είναι μαγικά. Ειδικά όταν βλέπεις δυο νέους ανθρώπους να χορεύουν. Ο χορός γεννάει διάφορα συναισθήματα. Νομίζω πως σε όλους μας αρέσει να βλέπουμε ή να φανταζόμαστε love stories.

Θα ήσουν μαζί με τη Μαρία;

Δημήτρης: Αν δεν είχαμε γνωριστεί στο DWTS, θα της την έπεφτα. (γέλια) Είναι πολύ όμορφη, άκρως ερωτεύσιμη, γιατί όχι!

[ Yupi.gr]

ΣΧΟΛΙΟ

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Ναι καλά, μόνο φίλοι…