Αν δείτε τη Τζούλια Ρόμπερτς να πίνει ρακιές στα Χανιά, σφυρίξτε μας

Η γοητευτική του Χόλιγουντ κάνει διακοπές ινκόγκνιτο στην Ελλάδα και για να είμαστε περισσότερο σαφείς στην Κρήτη. Η Τζούλια Ρόμπερτς εδώ και μερικές ημέρες χαλαρώνει κάτω από τον καταγάλανο ουρανό, απολαμβάνοντας την ξακουστή κρητική φιλοξενία, με παραδοσιακό ντάκο και ρακή !

Η διάσημη σταρ επέλεξε να περάσει λίγες ημέρες απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης στο νησί των γενναίων, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα. Απλή και πολύ διακριτική, προσπαθεί να περνά απαρατήρητη, ενώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας βρίσκεται μαζί με την παρέα της επάνω στο σκάφος που έχει ενοικιάσει προκειμένου να μπορέσει να γνωρίσει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες αμμουδιές.

Η Τζούλια Ρόμπερτς έφθασε με liar jet στην Κρήτη και παρακάλεσε τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν την άφιξη της να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό την επίσκεψή της στη χώρα μας.

Φορώντας το μαγιό της και από πάνω ένα λευκό φαρδύ T-shirt, καπέλο τζόκεϊ και μεγάλα μαύρα γυαλιά, η λαμπερή σταρ εθεάθη να θαυμάζει τη φυσική ομορφιά της παραλίας του κεδροδάσους, που βρίσκεται κοντά στο Ελαφονήσι. Η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου, όπως την αποκαλούν διεθνώς τα μεγαλύτερα περιοδικά, είχε μαζί της και τα δύο αγαπημένα της σκυλιά, που δεν τα αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός έμεινε σχεδόν όλη την ημέρα μέσα στο σκάφος της ανοιχτά της παραλίας θαυμάζοντας το θέαμα του δάσους με τους χίλιους κέδρους που φτάνουν μέχρι την αμμουδιά, ενώ κάποια στιγμή βγήκε στην παραλία με ένα μικρό φουσκωτό για να απολαύσει από κοντά την εντυπωσιακή λευκή άμμο. Πρόκειται για μια τοποθεσία μοναδικής ομορφιάς, όπου λίγοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αφού στο σημείο δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς με αυτοκίνητο παρά μόνο με σκάφος ή με τα πόδια.

Η εντυπωσιακή σταρ έμεινε για περίπου δεκαπέντε λεπτά στην παραλία προκειμένου να περπατήσει και να παίξει με τα σκυλιά της.

Η πανύψηλη ηθοποιός, με τα καλλίγραμμα πόδια, παρ’ όλες τις προσπάθειές της δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ δεν δίστασε να χαμογελάσει και να πει ένα «hi» στην παρέα των μοναδικών λουόμενων που βρίσκονταν στην παραλία και τους οποίους πλησίασαν τα σκυλάκια της. Πολύ γρήγορα η Τζούλια Ρόμπερτς επέστρεψε στο σκάφος όπου το πλήρωμα της πρόσφερε τοπικά εδέσματα, ενώ κάθε τόσο απολάμβανε τις βουτιές της στα κρυστάλλινα νερά του κρητικού πελάγους.

Αργά το απόγευμα το σκάφος έβαλε πλώρη για τα Σφακιά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός δοκίμασε και ξετρελάθηκε με τα τοπικά πιτάκια και τα γλυκά του κουταλιού που την τρατάρανε. Εντύπωση επίσης της έκαναν οι άντρες της περιοχής που φορούσαν τις παραδοσιακές στολές με τις βράκες, ενώ ζήτησε να παραγγείλει ένα ζευγάρι χειροποίητα στιβάνια, τα οποία μάλιστα υποσχέθηκε να της στείλει στο Χόλιγουντ ένας από τους πιο ξακουστούς τσαγκάρηδες της Κρήτης.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πού μένει η Τζούλια Ρόμπερτς, αφού δεν επιθυμεί να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά της. Το πιο πιθανό πάντως είναι να φιλοξενείται από Ελληνοαμερικανό φίλο της που έχει σπίτι στο νησί.

espresso