1 ευρώ η είσοδος στον Παράδεισο !!! Στην παραλία του Μπάλου δηλαδή…

Μετά από χρόνιες προσπάθειες και λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, η δημοτική αρχή έφερε προς ενημέρωση και ψήφιση την έγκριση της περιφέρειας για το εισιτήριο σε όσους εισέρχονται στο ακρωτήρι Γραμβούσας.

1 Ευρώ το αντίτιμο και θα εισπράττεται είτε από το λιμάνι για όσους πηγαίνουν με τα καραβάκια, είτε στην είσοδο του ακρωτηρίου λίγο μετά την Καλυβιανή.

Για τον λόγο αυτό η δημοτική αρχή προκήρυξε 8 θέσεις εργασίας, με συμβάσεις 2μηνες -μάλλον εκτός ΑΣΕΠ- για την είσπραξη του ποσού! Αδιευκρίνιστο παραμένει αν θα ενσωματωθεί το Ευρώ στο εισιτήριο των καραβιών ή θα υπάρξει νέο εισιτήριο που θα κόβετε επιτόπου !

SADENTREPESE

ΣΧΟΛΙΟ

Κατ’αρχήν φαίνεται σωστο το μέτρο… Αν αυτο έχει ανταποδοτικότητα και τα χρήματα αυτα (2.000 επισκέπτες = 2.000 ευρω περίπου την ημέρα) πάνε σε κάποια μίνιμουμ έστω έργα για τους πολίτες και τους εξυπηρετούμενους !!

Απο την άλλη είναι να απορεί κανεις… πώς λειτουργούν οι “μόδες” !! Η παραλία του Μπάλου τώρα και 2-3 χρόνια είναι μάστ !! Το 1970  μόδα ήταν π.χ. να πάς σε ένα “τουριστικό περίπτερο”, να πιείς ένα Ταμ-Ταμ, να καπνίζεις Άσσο ή 22 Αντινικότ, να οδηγάς Φλορέτα κλπ

Σήμερα ζούν σε τσιμεντουπόλεις 330 μέρες το χρόνο 4 εκατομμύρια Αθηναίοι, 1 εκ. Σαλονικιοί και άλλα 2 περίπου εκατομύρια κάτοικοι μεγαλουπόλεων και σου λέει τουλάχιστον στις διακοπές μου, να πάω 2-3 μέρες σε μια ερημιά κάπου εξωτικά… Και να τα καραβάνια των επισκεπτών, όπου συνωστιζονται, ταλαιπωρούνται, τους εκμεταλεύονται και όταν τελικά φτάσουν στην ερημιά, βλέπουν όλους τους γνωστους τους και τους γειτόνους τους…

Μυστήρια πράματα !!!