Εως το τέλος της εβδομάδας κυβέρνηση, αλλιώς εκλογές στις 17 Ιούνη

Οπως λένε οι συνταγματολόγοι, μετα απο τα χθεσινά αποτελέσματα και τις διαβουλεύσεις των κομμάτων που θα πάρουν εντολή, αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση μέχρι το Σάββατο, θα πρέπει να προκυρηχτούν εκλογές για τις 17 ή τις 24 Ιούνη.

Απο  τα αποτελέσματα των χθεσινών ιστορικών εκλογών φάνηκε ότι ο λαός δεν ήθελε συγκυβέρνηση  και πάλι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ ! Για κάποιες χιλιάδες μόνο ψήφους το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη δεν μπήκε στη Βουλή, πράγμα που κάνει αδύνατη τη συμμετοχή του κόμματος και των βουλευτών του στη μόνη πιθανή συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετα την “αποτυχία”  των μνημονιακών δυνάμεων να σχηματίσουν κυβέρνηση αφου τους λείπει μονο ένας βουλευτής!!

Η διερεύνηση των εντολών απο το 1ο κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, άρχισαν μόλις, πάντως δε φαίνεται πιθανή κάποια συνεργασία κομμάωτν, εκτος αν ο Αντώνης Σαμαράς τροποιήσει την ατζέντα του όσον αφορά το Μνημόνιο. Απο εκει και πέρα οι υπόλοιπες δυνάμεις αφου αποκλείουν τη συνεργασία με το “μολυσμένο” ΠΑΣΟΚ και τη “Χρυση Αυγή”, δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρώσουν 150 βουλευτές.