Τι θα δούμε στο «Στην πράξη.gr» με την Σύλβια Κλιμάκη

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 12.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά τις τραγουδίστριες Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, οι οποίες μιλάνε για την ανεξάντλητη δύναμη της μουσικής που σαν ζωντανός οργανισμός τροφοδοτεί για αιώνες τον πολιτισμό μας ,ενώ με μια φωνή ομολογούν : «Είμαστε τυχερή γενιά παρόλο που είμαστε στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, γιατί μέσα από αυτό θα αναπτύξουμε άλλες άξιες.»

Συνομιλεί με τον Νίκο Ρούσσο και τη Γεωργιάνα Χιλιαδάκη, που αποδεικνύουν πως ο σωστός Σεφ μπορεί να είναι δημιουργός αλλά ταυτόχρονα είναι και επιχειρηματίας, κάτι που στο εστιατόριο Funky Gourmet έκαναν πράξη με το παιχνιδιάρικο φαγητό, τις υψηλές τεχνικές, τη γεύση και την πρωτοτυπία . «Η γαστρονομία είναι πολιτισμός και καλά θα κάνουμε να πατήσουμε πάνω της»,δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρούσσος.

«Αν πέσεις , πρέπει να ξανασηκωθείς. Δεν πρέπει να αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να σε καταβάλει» ,περιγράφει στην Σύλβια Κλιμάκη ο Βασίλης Ορφανός ,οδηγός στο rally Dakar που ανέβηκε σε μηχανή μόλις στα 5 του χρόνια και στα 16 του είχε πια αποφασίσει ότι αυτό είναι το κατάλληλο άθλημα για αυτόν, με την αμυντική οδήγηση , τον ζήλο και την προσήλωση στο στόχο , να του έχουν φέρει και το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η εκπομπή φιλοξενεί ακόμη τον Πατέρα Αντώνιο, που με λίγα λόγια αλλά πολλές πράξεις έφτιαξε πριν από 15 χρόνια στην ακαδημία Πλάτωνος την κιβωτό του κόσμου, ένα σπίτι για παραμελημένα παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη ,διαπιστώνοντας ότι: «Το κράτος μπορεί να μην λειτουργεί τόσο,αλλά η κοινωνία λειτουργεί».