«Θα μας λείψει πολύ ο Ερνέστο»

Έντονα συγκινημένοι αλλά και πολύ στεναχωρημένοι είναι άπαντες στον Ολυμπιακό μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο του συλλόγου.

Όπως σχολίαζαν μεταξύ άλλων άνθρωποι του Ολυμπιακού «ο Ερνέστο θα μας λείψει πολύ. Προσέφερε πολλά, τον αγαπάμε και θα τον θυμόμαστε πάντα». Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρχε άτομο στην πειραϊκή ΠΑΕ που να μην ήταν πεσμένο ψυχολογικά από το «διαζύγιο» με τον Βαλβέρδε. Κανείς δεν ήθελε να φύγει…

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε την δική του σφραγίδα στον Ολυμπιακός και ουδείς πρόκειται να τον λησμονήσει. Από την μεριά τους οι παίκτες πληροφορήθηκαν άμεσα για όλα όσα έγιναν στην συνέντευξη Τύπου με συνέπεια να είναι και εκείνοι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι για το γεγονός πως δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα.

«Ο κόουτς μας έδωσε πολλά. Του οφείλουμε πολλά και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πόσο πολύ μας βοήθησε», σχολίαζαν σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή βέβαια πρόκειται να πουν πιο πολλά με τον Ισπανό στου Ρέντη.
gazzetta

trelokouneli.gr