Η Fnac αποσύρεται από την ελληνική αγορά

Με μία είδηση “βόμβα” για το λιανεμπόριο στην αγορά της πληροφορικής ξεκινάει η τρέχουσα εβδομάδα, αφού σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η Fnac προτίθεται να αποχωρήσει άμεσα από την ελληνική αγορά. Όπως μαρτυρούν οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η πορεία της αγοράς και η παγκόσμια οικονομική ύφεση, αναγκάζουν την εταιρία να διακόψει τη λειτουργία των καταστημάτων που είχε ανοίξει στη χώρα μας.

Τα δύο καταστήματα της γαλλικής πολυεθνικής (που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα υπό τον όμιλο Μαρινόπουλου) στο εμπορικό κέντρο The Mall και τη Γλυφάδα θα περάσουν στην εταιρία Public του Πάνου Γερμανού, ενώ θολό παραμένει το τοπίο για το τρίτο και πιο νέο κατάστημα που άνοιξε το Νοέμβριο του 2009 στο Μοναστηράκι.

Το πρώτο κατάστημα της Fnac (Μαρούσι) άνοιξε τις πύλες του στις 16 Νοεμβρίου του 2005 και το δεύτερο (Γλυφάδα) τον Απρίλιο του 2008. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης δεν έχει διαψευστεί η είδηση και το Nooz θα ανανεώσει το κείμενο σε περίπτωση που έρθουν στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία.

[nooz.gr]