Ανατροπή στα εκλογικά δεδομένα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ μαζί με Ντόρα και Μάνο!!!

Απίστευτη προεκλογική εξέλιξη εξυφαίνεται όπως μαθαίνουμε απο το μπλογκ asxoliasto. Μετά απο πολλαπλές και κρυφές συναντήσεις μελών του ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του Στ.Μάνου, αναμένεται η δημιουργία Μνημονιακού σχήματος συνεργασίας που θα αντιμετωπίσει την απότομη άνοδο των Ανεξάρτητων Πολιτων, του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Λόγω του ότι επιδιώκεται η έκπληξη του εκλογικού σώματος, η εχεμύθεια είναι ιδιαίτερα μεγάλη και δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν τίποτα προς τον τύπο και το διαδίκτυο. Το σχήμα θα περιλαμβάνει άφθαρτα μέλη απο τα δύο κόμματα και γίνονται συζητήσεις για συνεργασία με πανεπιστημιακούς και ανθρώπους των τεχνών και του αθλητισμού.

Οι πληροφορίες θέλουν να δίνεται η ηγεσία του σχήματος είτε στην Ντόρα Μπακογιάννη είτε στο Στέφανο Μάνο, με Νο 2 τον Αντ.Σαμαρά και Νο 3  τον Ευαγ.Βενιζέλο.

Επίσης συζητείται η υπουργοποίηση  τουλάχιστον 5 στελεχών τη Δημοκρ. Συμμαχίας.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας θα γίνει πιθανόν στα τέλη αυτης της βδομάδας, λίγο πρίν τη διάλυση τη Βουλής.

Μαζί θα αναγγελθεί η ανάθεση στο Στέφανο Μάνο και στον Άδωνη Γεωργιαδη να αναλάβουν το θέμα της εξόρυξης πετρελαίου, όπου με άμεσες διαδικασίες θα βγεί γρήγορα η χώρα απο τη μέγγενη του χρέους, με την δημιουργία ομόλογου στο πλαίσιο που πρότεινε ο Κ.Χαρδαβέλας στις εκπομπές του.

Το όνομα του σχήματος θα περιλαμβάνει εθνικά χαρακτηριστικό και τη λέξη “σωτηρία” ενω στο σήμα θα “παίξει” και ο ταύρος του Στέφανου Μάνου. Στα τηλεοπτικά σπότ έχουν απο τώρα κλειστεί οι ηθοποιοί απο τις γνωστες διαφημίσεις  Κίτσου, Τασούλας και ομορφάντρα, ενω ο Στ.Σπανουδάκης ήδη γράφει τη μουσική του νέου ύμνου, όπου θα τραγουδήσουν ο Σαράντης Σαλέας και η Φουρέιρα!!!

Η τρόικα, η Αγγέλα Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η Λαγκάρντ και ο Ραιχενμπαχ έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους στο μνημονιακό αυτο σχήμα και προσβλέπουν τη διατήρηση του στην εξουσία για μία 8ετία τουλάχιστον αν τηρηθούν τα χρονοδαγράμματα και οι μέχρι σήμερα δεσμεύσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ο σημερινός πρωθυπουργός είναι ο πιθανότερος υποψήφιος για την προεδρία τη δημοκρατίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Αναμένομεν τα νεώτερα..

asxoliasto.gr