Ο Τζίγκερ ζητά 11 εκατ. ευρώ από τον Βγενόπουλο

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βουλιάζει και ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέχει μια ανάσα, οι δύο άνδρες που πρέπει να συζητήσουν για να βρεθεί μία λύση, φαίνεται πως δεν θα το κάνουν.

Κι αυτό διότι η αγωγή που είχε κάνει από τον Οκτώβρη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Ανδρέα Βγενόπουλο για τα όσα είπε ο Mr MIG στις 12 Σεπτέμβρη στο Πεντελικόν, επιδόθηκε τώρα στον 59χρονο επιχειρηματία.

Με τον Τζίγκερ να διεκδικεί αποζημίωση 11 εκατομμυρίων ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτό, πρακτικά σημαίνει πως οι φήμες που ήθελαν τις δύο πλευρές να βρίσκουν έναν κοινό δικηγόρο για να εξετάσει όλα τα θέματα της ΓΗΠΕΛ μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή και βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο, να πηγαίνουν περίπατο.

Αφού οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν πολλά να χωρίσουν ακόμη. Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εάν δεν πάει κάποιος από τους μετόχους να τους μιλήσει δεν πρόκειται να υπογράψουν τον διακανονισμό και ο Παναθηναϊκός οδηγείται με χειρουργική ακρίβεια στον… γκρεμό.

Εδώ μπορείτε να δείτε αυτά που δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στο Πεντελικόν στις 12 Σεπτέμβρη και έφεραν την έκρηξη του Τζίγκερ και την αγωγή που κατέθεσε στον Mr MIG.

Την επόμενη μέρα, ο Τζίγκερ εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε χαρακτηριστικά: «Οι δέκα μήνες σιωπής, έληξαν μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα εσώψυχα του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο, τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε»

[trelokouneli.gr]