Συνάντηση οικο-καλλιεργητών και οικο-χειροτεχνών

Η ετήσια συνάντηση οικο-καλλιεργητών και οικο-χειροτεχνών θα πραγματοποιηθεί από 15-17 Ιουνίου 2012, στο Ηράκλειο (Πάρκο Γεωργιάδη). Στόχος της συνάντησης είναι η γνωριμία με την οικολογία, στην πράξη, η άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τους καλλιεργητές, η ενημέρωση σε θέματα περιβάλλοντος και γεωργίας, η ανταλλαγή προϊόντων και το δίκαιο εμπόριο.
Σε σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Η συνάντηση «Εν Οίκω» είναι, για άλλη μια χρονιά, εδώ. Μια αυτοργανωμένη γιορτή για την οικολογία, την αλληλεγγύη και την αυτάρκεια, χωρίς μεσάζοντες και χορηγούς.
Δίνουμε έμφαση στην οικο-χειροτεχνία και τη χρήση υλικών, που είναι φιλικά τόσο προς εμάς τους ίδιους όσο και προς το περιβάλλον. Αποφεύγουμε τα τυποποιημένα προϊόντα και στηρίζουμε την προσωπική δημιουργία μέσα από μια γόνιμη σύζευξη του παραδοσιακού και του σύγχρονου και οικολογικού τρόπου ζωής.
Μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων όπως σεμινάρια, χειροτεχνίες, προβολές, συζητήσεις, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας, καλή μουσική και ευχάριστη παρέα σας καλούμε για να γνωριστούμε μεταξύ μας, να διασκεδάσουμε και να αλληλεπιδράσουμε δημιουργικά».