Η μεγάλη φυγή… στον ”Καφέ με την Ελένη”

Όπου φύγει φύγει οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη και του ‘Καφέ” της… Με το που έριξε αυλαία η εκπομπή για το καλοκαίρι, δύο πολύ στενοί συνεργάτες της Ελένης αποχώρησαν από την εκπομπή οικειοθελώς. Ποιοι είναι;

Η πρώτη είναι η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, που ήταν στο πάνελ της εκπομπής και μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της Ελένης και του Ματέο στο περιοδικό OK, που εργάζεται, πολλοί είχαν μιλήσει για σύννεφα στις σχέσεις της με τη Μενεγάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη και η Χρύσλα είχαν μία πολύωρη συζήτηση στο καμαρίνι της Μενεγάκη και έλυσαν τις όποιες διαφορές τους… Φαίνεται όμως οτι αυτό δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει η Χρύσλα στον ”Καφέ”. Έτσι ανακοίνωσε η ίδια στο κανάλι την απόφασή της να αποχωρήσει. Προφανώς δεν θέλει να ξαναπεράσει έναν τέτοιο χειμώνα!

Ο δεύτερος που αποχωρεί δεν είναι άλλος από τον σκηνοθέτη της εκπομπής, Μεγακλή Βιντιάδη. Ο Μεγακλής είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να λύσει τη συνεργασία του με την ωραία Ελένη εδώ και καιρό… Με το που τέλειωσαν λοιπόν οι εκπομπές, κούνησε το μαντίλι στην Ελένη, που χάνει έναν από τους πιο έμπειρους συνεργάτες της.

Άλλος, παιδιά, για αναχώρηση; Στο τέλος η βασίλισσα θα μείνει στον θρόνο της, αλλά χωρίς υπηκόους!

[nooz.gr]