Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 68 του χρόνια μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο πολυ αγαπητός ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος, που για πολλά χρόνια εργάστηκε στα Χανιά και στην Κρήτη, στο ΔΗΠΕΘΕΚ.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα ενώ επισκεπτόταν και γνωστό κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον “νίκησε”. Τελευταία φορά μπήκε στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο.

Πριν λίγο καιρό, μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός είχε κάνει έκκληση για έξι φιάλες αίμα.

Ο λόγος, όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος ήταν πως επρόκειτο να μπει στο χειρουργείογια μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.

Στο κάλεσμά του είχαν ανταποκριθεί αρκετοί από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βγει νικητής από την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944. Ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μαίρη Ευαγγέλου. Είχε παίξει σε πολλές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσά τους το θρυλικό “Λούνα Παρκ”, το 1974. Τελευταία σειρά που τον απολαύσαμε, ήταν η “Ζωή της άλλης” στο MEGA. Ξεχώρισε ακόμα, η συμμετοχή του στο “Καλημέρα Ζωή” του ΑΝΤ1.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στο Νεκροταφείο Βύρωνα.