Προώθηση της κρητικής κουζίνας στα ξενοδοχεία

Το πρώτο παγκρήτιο φόρουμ για την τοποθέτηση τοπικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (οδός Κορωναίου 9, Ηράκλειο).
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου καλεί τις επιχειρήσεις κρητικών προϊόντων, παραγωγούς και τυποποιητές, να συμμετάσχουν στην ημερίδα που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά προκαθορισμένα ραντεβού μεταξύ επιχειρηματιών-παραγωγών και στελεχών αγορών (F&B, διευθυντών κ.τ.λ.) του ξενοδοχειακού τομέα.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ανακεφαλαιωτική συνεδρία των παρευρισκομένων, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων για τη βελτίωση της διαδικασίας σύζευξης των παραγωγικών τομέων και ανάδειξη των προβλημάτων συνεργασίας και συλλογή προτάσεων για τη μελλοντική επίλυσή τους.
Την ημερίδα υποστηρίζουν: ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κρήτης, ο Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου, το Δίκτυο Ελαιολάδου, η Ανοιχτή Σύμπραξη Τουριστικής Ανάπτυξης, το Δίκτυο Οινοποιών και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα ανάπτυξης και στήριξης επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Μιχ. Καθαράκης, , katharak@ebeh.gr ή Πόπη Σμαραγδή smaragdi@ebeh.gr).
[ Ρεθεμνιώτικα Νέα]