Δήλωση του “Χανιά νύχτα και μέρα”

Τα “Χανιά νύχτα και μέρα” ζητάει συγγνώμη για την ελλιπή ενημέρωση σε σχέση με εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων αλλα και άλλων Δήμων. Στον Δήμο Χανίων έχουμε στείλει e mail όπου παρακαλούμε για την αποστολή σχετικής ενημέρωσης και δεν εισακουστήκαμε.

Ενημέρωση λαμβάνουμε απο κάποιο προσωπικό e mail όπου όμως και εκει έχει ελλατωθεί τελευταία η τακτική ενημέρωση και συνήθως τα μέιλ απο το ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ είναι της τελευταίας στιγμής. Κατανοούμε την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι, αλλα θα θέλαμε και επίσημα να μάθουμε αν αυτο οφείλεται στην οικονομική κρίση ή σε κάποια εμπάθεια προς τα ενημερωτικά site και blog της πόλης…

Το ίδιο “σνομπάρισμα” εισπράτουμε και απο τους άλλους δήμους των Χανίων και τους ευχαριστούμε.

υγ

Υπενθυμίζουμε ότι το ΧΑΝΙΑ ΝΥΧΤΑ+ΜΕΡΑ υπάρχει εδω και δύο χρόνια και σήμερα έχει περίπου 6.000 χτυπήματα τη μέρα ή 50.000 περίπου χτυπήματα τη βδομάδα. Εκτος απο την άμεση ενημέρωση, η φόρμα του ιστότοπου μας είναι εύχρηστη  και λειτουργεί και σαν αρχείο αφου απο τα στατιστικά βλέπουμε ότι οι παλαιότερες αναρτήσεις διαβάζονται και χρησιμοποιούνται απο τους επισκέπτες καθημερινά σε αντίθεση με άλλες χανιώτικες ιστοσελίδες.

ΧΝ+Μ