Πλαστογράφος το Δημόσιο για την παραλιακή του Ηρακλείου ! Εστειλαν “μαϊμού” χάρτες στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Πλαστά έγγραφα στο Συμβούλιο Επικρατείας!

Πώς οι δημόσιες υπηρεσίες επιχειρούν να καλύψουν το σκάνδαλο της παραλιακής

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν πια με αυτό τον παραλιακό! Για να κατασκευαστεί αυτός ο δρόμος, προς την Αλικαρνασσό, έγιναν μια σειρά από παρανομίες, που έχει φέρει στο φως η “Π” και έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια.

Τώρα για να καλυφθούν οι παρανομίες χρησιμοποιούνται και πλαστά έγγραφα-χάρτες, όπως αποκαλύπτεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας! Μια δημόσια υπηρεσία πλαστογραφεί έγγραφα για να παραπλανήσει το δικαστήριο!

Κι ενώ οι πάντες παραδέχονταν ότι για το έργο, εκτός όλων των άλλων, δεν υπήρχε καν περιβαλλοντική μελέτη, ξαφνικά στην εκδίκαση της υπόθεση στο ΣτΕ εμφανίστηκε χάρτης που εμφανίζει τη δυτική παραλιακή να… συνεχίζεται και στο ανατολικό τμήμα, ενώ στην πραγματικότητα το αληθινό σχέδιο του 1993 σταματά στον κόμβο Κατσαμπά!

Παράλληλα παρουσιάστηκε το “μάστερ πλαν” που συνόδευε την απόφαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων και το οποίο εμφανίζεται να επεκτείνεται στην Αλικαρνασσό, ενώ το πραγματικό δεν επεκτείνεται προς τα ανατολικά!

Η καραμπινάτη πλαστογραφία καταγγέλλεται ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας από τους ενάγοντες και τους δικηγόρους τους που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ανακάλυψαν ότι άλλος είναι ο πραγματικός χάρτης και άλλος παρουσιάστηκε από τον ΟΛΗ!

Πώς έγινε και από ποιόν αυτό; Ποιός “πείραξε” τον χάρτη και το σχέδιο του “μάστερ-πλαν”; Τα γνωρίζει όλα αυτά η διοίκηση που ανέλαβε τον Μάιο τον ΟΛΗ ΑΕ;

Το συμπληρωματικό υπόμνημα

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και όσοι έκαναν αυτή την παραπλανητική κίνηση προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, αναμένεται να βρουν μεγάλο μπελά.

Στο συμπληρωματικό υπόμνημα που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ΣτΕ, τονίζεται από τους ενάγοντες (Μπαλαχούτη, Νιργιαννάκη κ.α.)-κατά του υπουργείου, του ΟΛΗ και του δήμου Αλικαρνασσού-ότι είναι ξεκάθαρο και αναγνωρίζεται απ’ όλους ότι δεν υπάρχει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Οπως σημειώνουν: “… αναγνωρίζεται και η έλλειψη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και έγκρισης περιβαλλοντικών όρων, και η αντίθεση στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και το Σχέδιο Πόλης, τόσο όσον αφορά τη δημιουργία αυτοκινητόδρομου αντί πεζόδρομου και χώρων πρασίνου στην περιοχή Θαλασσινά, όσο και λόγω της παράνομης αποκοπής της οδού Σεφέρη.

Η κοινοποίηση στον εισαγγελέα Ηρακλείου, μάλιστα με μνεία να γνωστοποιηθεί η υπόθεση στο γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για να παραστεί ως πολιτική αγωγή, καταδεικνύει τη σοβαρότητα των παραβάσεων και την ένταση της παρανομίας που ανακάλυψαν οι επιθεωρητές, μετά από ολοκληρωμένη έρευνα, με επιτόπια μετάβαση, αυτοψία και κλήση σε απολογία των εγκαλουμένων.

Δυστυχώς, τα φαινόμενα αυτά επαναλήφθηκαν και ενώπιον του δικαστηρίου σας. Η μεθοδική απόπειρα παραπλάνησης, της οποίας ο πρώτος εξ ημών υπήρξε θύμα στο παρελθόν, εκδηλώθηκε και προς υμάς, δια της προσκόμισης με το υπόμνημα, την παραμονή μόλις της μετ’ αναβολήν δικασίμου, σχεδίων, δήθεν ακριβών αντιγράφων αυτού που εμπεριέχεται στην περιβαλλοντική μελέτη και εκείνου που αφορά το Master Plan Λιμένος Ηρακλείου τα οποία είναι και τα δύο αλλοιωμένα και άρα πλαστά, ακριβώς στο σημείο του επίδικου έργου…”, αναφέρεται και συνεχίζει: “Συγκεκριμένα, ενώ το αληθές σχέδιο που συνοδεύει την περιβαλλοντική μελέτη “Μελέτη κόμβων και συνδετήριων οδών πόλης Ηρακλείου με εθνική οδό Ε-90 (Εθνική Οδός Ε-90, Λ. Σιλαμιανού, Δυτική παραλιακή” ) (για την οποία εγκρίθηκαν Περιβαλλοντικοί Οροι το 1993, ΚΥΑ 69286/19.11.1993, που επικαλούνται οι αντίδικοι),-ακριβές αντίγραφο του οποίου μας χορηγήθηκε μετά τη δικάσιμο με αίτησή σας και σας προσκομίζουμε με το παρόν,-δεν συμπεριλαμβάνει την εν λόγω παραλιακή οδό, στο αντίγραφο που σας προσκομίστηκε από την Ο.Λ.Η. Α.Ε. εμφανίζεται αυτή σκιασμένη με μαρκαδόρο. Η ανωτέρω, προφανώς εκ δόλου, αλλοίωση δημοσίου εγγράφου και η χρήση του προς εξαπάτηση του δικαστηρίου σας, αποσκοπώντας να μας προξενήσει βλάβη, πληροί την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση πλείστων αδικημάτων του Ποινικού Κώδικα. Εις ο,τι αφορά τους αιτούντες, θα πράξουμε τα δέοντα, όμως και το δικαστήριό σας, αυτεπαγγέλτως, σε περίπτωση που διαπιστώσει ενδείξεις τέλεσης αξιόποινης πράξης, οφείλει να διαβιβάσει την υπόθεση στις εισαγγελικές Αρχές.

Τα αυτά ισχύουν και για το σχέδιο που σας προσκομίστηκε από την Ο.Λ.Η Α.Ε. το οποίο συνοδεύει την έγκριση του Master Plan Λιμένος Ηρακλείου. Τα ανωτέρω είναι ενδεικτικά της ποιότητας και της αξιοπιστίας εν γένει των ισχυρισμών των αντιδίκων και δίνουν μια εικόνα του τρόπου με τον οποίον εξαπατήθημεν για καιρό από το Δήμο Νέας Αλικαρνασσού και την Ο.Λ.Η. Α.Ε”.

[Πατρίς]