Θέλει ο Δάντης να χαρεί και η Φλώρα δεν τον αφήνει

Βρε Χρήστο Δάντη, εμ τις παντρεύεσαι εμ δεν τις εξασφαλίζεις τις πρώην συζύγους. Για το λόγο αυτό περνάει αυτά που περνάει ο διάσημος τραγουδιστής και θα σου εξηγήσω το χουνέρι που του κάνει η τρίτη πρώην σύζυγος του τραγουδιστή.

Η Φλώρα Θεοδώρου έχει μείνει μέσα στο οροφοδιαμέρισμα που κατοικούσε το ζευγάρι στα χρόνια που κράτησε ο γάμος τους, το οποίο είναι ίσα με 250 τετραγωνικά και διαθέτει και εσωτερική πισίνα και πολλά δωμάτια και στούντιο ηχογράφισης. Το εν λόγω σπίτι ξεπληρώνει ακόμα με δόσεις ο Δάντης, ο οποίος έφυγε ένα χειμωνιάτικο πρώί για να πάει σε άλλο σπίτι με το νέο του έρωτα, για το οποίο πληρώνει μεγάλο νοίκι.

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη στην ιστορία ήταν το εξώδικο που απέστειλε ο τραγουδιστής στην πρώην που της ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ να του αδειάσει τη γωνιά το συντομότερο δυνατό. Όπως αναφέρει, ο πατέρας της Φλώρας, του είχε υποσχεθεί πως η κόρη του θα πάρει δάνειο για να μεταφέρει το σπίτι στο όνομά της. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και ο Δάντης έχει βρεθεί να πληρώνει ένα δάνειο και ένα ενοίκιο και να μην έχει και στούντιο για να κάνει τη δουλειά του.

Η Φλώρα φυσικά, σφυρά αδιάφορα από την πλευρά της και στέλνει τα χαιρετίσματα στο Χρήστο. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο STAR, η τραγουδίστρια δεν καταλαβαίνει γιατί θα πρέπει ν’ αφήσει την οικογενειακή της εστία, απλά και μόνο επειδή ο Δάντης για δικούς του λόγους, εγκατέλειψε το σπιτάκι τους. Θυμίζει μάλιστα σε όποιον το ξεχνά πως το διαζύγιο που θα βγει, όταν βγει δεν είναι συναινετικό και το κουδούνι του σπιτιού γράφει πλέον το όνομά της και ΜΟΝΟ.

Και να σου πω και κάτι Χρήστο μου! Θες να σου δώσει διαζύγιο η καψερή και να σου αδειάσει το σπίτι αλλά εσύ όπου σταθείς δηλώνεις έτοιμος για τον επόμενο γάμο και πως το μόνο που σε σταματά είναι το διαζύγιο που περιμένεις. Και περιμένεις η Φλώρα και η κάθε Φλώρα να δεχτεί πως ειναι και ΚΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΗ !!!

katina.gr