Ο υπουργός παίζει τένις την ώρα που παίζεται η τύχη της Ελλάδας

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα. Η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup με αντικείμενο το τελικό πλαίσιο της συμφωνίας για το PSI έχει μόλις ολοκληρωθεί, φέρνοντας τα κακά μαντάτα για τα σκληρά ανταλλάγματα που ζητούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας από τη χώρα.

Ακολούθησε η παρέμβαση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε το εξαιρετικά κρίσιμο της κατάστασης. Το θερμόμετρο αγωνίας για τον πολιτικό κόσμο είχε ήδη χτυπήσει κόκκινο, με σχεδόν όλους τους υπουργούς να βρίσκονται στα γραφεία τους και να λαμβάνουν συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Σχεδόν όλους, αλλά όχι όλους…  Την ίδια ακριβώς στιγμή, στη Νέα Ερυθραία μια γνώριμη ανδρική πολιτική φιγούρα έβρισκε το κουράγιο να κάνει την εμφάνισή της στα γήπεδα τένις της περιοχής. O υπουργός Περιβάλλοντος δεν πέρασε απαρατήρητος παρά την «παραλλαγή» που του προσέφερε το αθλητικό γκρι φούτερ με τον αριθμό 89 επάνω και την ενσωματωμένη κουκούλα. Οπωσδήποτε το σκεπτικό ύφος που είχε ο κ. Παπακωνσταντίνου θα αφορούσε και στις εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας, η αλήθεια είναι, όμως, ότι το μυαλό του εκείνη την ώρα ήταν επικεντρωμένο στη ρακέτα και στο παιχνίδι που θα ακολουθούσε.

[Πρώτο Θέμα]