Καζάκης: Η Ελλάδα χρεοκοπεί σε 2 – 3 εβδομάδες

«Όποιον και αν είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, η Ελλάδα θα πτωχεύσει τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες», δήλωσε ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης.

Ο επικεφαλής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) επεσήμανε ότι οι Οίκοι Αξιολόγησης θα υποβαθμίσουν την Ελλάδα σε κατηγορία «D», δηλαδή «Default – χρεοκοπία» τις επόμενες μέρες.

 

ΣΧΟΛΙΟ

Αν όντως πέσει μέσα ο κύριος Καζάκης πρέπει να περιμένουμε γύρω στα μέσα Φλεβάρη (10-20 Φλεβάρη) ενω θα “τρέχουν” οι Απόκριες, το μεγάλο μπαμ της πτώχευσης. Κανεις δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει το ότι θα γίνει με την πτώχευση ενω ήδη έχουμε υπογράψει το 2ο μνημόνιο και με το οποίου έχουμε δεσμευτεί ότι παραχωρούμε τα δημόσια ακίνητα και όλη τη δημόσια περιουσία της χώρας στους δανειστές, δηλαδή τους επενδυτές ομολόγων δηλαδή τους μεγαλοκεφαλιούχους και αυτους που παίζουν με ομόλογα έστω και με δανεικά λεφτά!

Αρα επι του πρακτέου, αν το όλο σκηνικό συνοδευτεί με κάποιες πληροφορίες τρόμου, όπως ότι σταματάνε οι εισαγωγές, δεδομένου ότι το σιτάρι, το γάλα εβαπορέ, μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, ζάχαρη, φάρμακα, βενζίνα, πετρέλαιο, ανταλλακτικά πάσης φύσεως και πολλά άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης τα ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ, θα δημιουργηθεί έλλειψη με αποτέλεσμα να γίνει το έλα να δεις στα σούπερ μάρκετ στα μπακάλικα, τα βενζινάδικα, τα φαρμακεία κλπ

Οι πολιτικάντηδες δεν μας τα λένε όλα αυτά και πάλι θα τα φορτώσουν στο λαό (που τους ψήφισε) όπως κάποτε ο Σημίτης “ας πρόσεχαν όσοι έπαιξαν στο χρηματιστήριο“. Ο καθένας ας πράξει ότι θέλει… όμως όσοι έχουνε ένα χωραφάκι ας βρούνε παλιούς σπόρους και όχι αγοραστούς και ας βάλουν ντομάτες, πατάτες, κολοκύθια, καρποφόρα δένδρα και ότι άλλο μπορούν!!!
Επίσης ας σκεφτεί ο λαός τι τιμωρία αξίζει στους πολιτικούς και όσους μαζί τα φάγανε και μας έφεραν στην κατάσταση αυτη.

Ο Αδιάκριτος