Εξώδικο στη ΔΕΗ απο πολίτες των Χανίων

Με εξώδικο στη ΔΕΗ συνεχίζει τη δράση της η ομάδα του περιπτέρου Χανίων ‘Δεν πληρώνω τα χαράτσια – ανυπακοή στα σχέδια εξόντωσής μας’ προειδοποιώντας την Επιχείρηση για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος σε περίπτωση που προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος προκαλώντας ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία των πολιτών.


«Οσοι από τους συμπολίτες μας έχουν πληρώσει μόνο την κατανάλωση του ρεύματος και όχι το χαράτσι, μπορούν να προσκομίσουν αντίγραφο του λογαριασμού και του αποδεικτικού κατάθεσης, για πληρωμή που έχει γίνει είτε μέσω τραπεζικού A.T.M., είτε μέσω του ταμία της τράπεζας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση όπου διευκρινίζεται ότι «αυτά τα αντίγραφα θα κατατεθούν μαζικά στη ΔΕΗ, μαζί με εξώδικο διαμαρτυρία και το Δημοτικό Συμβούλιο έχει δεσμευθεί να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία”.
Η ομάδα γνωστοποιεί πως τα σημεία συγκέντρωσης των λογαριασμών είανι τα εξής:
• «Κοινωνική Κουζίνα» Τσουδερών 46, από 8 έως 10 μ.μ.
• Βιβλιοπωλείο «Διάγραμμα», Περίδου 9
• Αρτοποιείο Πλακόπουλος Ιωάννης, έναντι γραφείων ΔΕΗ
• Περίπτερο Νεμπαυλάκη, πλατεία Αγοράς
• Κεντρικό περίπτερο, πλατεία Κουνουπιδιανών
• Πρατήριο «ΟΛΑ», Οδός Αριστοτέλους – Κουνουπιδιανά
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στους εξής αριθμούς: 6972287093 – 6986195310.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
Εν τω μεταξύ, ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες του ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη διόρθωση λαθών στα στοιχεία του υπολογισμού του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., σύμφωνα με την ΠΟΛ:1244/1-12-2011, είναι μέχρι την 20ή Ιανουαρίου 2012. Πέραν της παραπάνω προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων του Δήμου Πλατανιά όπως προσέρχονται έως την ανωτέρω ημερομηνία στα γραφεία του Δήμου στο Γεράνι για διόρθωση τυχόν λαθών.

[Χανιώτικα Νέα]