ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ : Για αιολικα παρκα σε 34 κορφες της Κρητης (video)

” Η εταιρεια Σαρρας εχει ηδη καταθεσει αιτηση στη ΡΑΕ αιτησεις για αιολικα παρκα σε 34 κορφες της Κρητης,μεσα σε αυτες ειναι 4 σημεια που ειναι δεδομενη η θανατωση τεραστιου αριθμού πουλιων. Κορυή Κοφινας,απεναντι απο Γιουχτα, κορυφη Κεδρους και σε καποιο σημειο στο φαραγγι Σαμαριας.


Προχθες με ενημερωσε ο Ξυρουχακης απο το Μουσειο Φυσικης Ιστοριας οτι στον Κοφινα αυτη η εταιρεια  εχει εγκαταστησει ανεμομετρο σε σημειο Α ζωνης προστασιας σε πολυ κοντινη αποσταση απο την μεγαλυτερη αποικια ορνιων της νοτιοανατολικης Ευρωπης.
Το θεμα μιας και ειναι απιστευτης περιβαλλοντικης βαρυτητας και θα γινει γνωστο παγκοσμιως το εχουν μαθει ο δημαρχος και ντοπιοι και δεν ειναι καθολου χαρουμενοι.
Τα παρκα αυτα ειναι βιομηχανικης κλιμακας εκτοπιζουν την κτηνοτροφια, επιφερουν ανεπενορθωτες βλαβες στην χλωριδα και πανιδα και αποκλειουν τις εν λογο περιοχες ΝΑΤΟΥΡΑ απο χρηματοδοτησεις της ΕΕ μιας και χανουν το τιτλο Περιοχης ιδιαιτερου Φυσικου Καλους.  Πεισε οσους φιλους αλλοδαπους εχεις να γραψουν συντομα στην ελληνικη πρεσβεια της χωρας τους στον ΕΟΤ και στον ευρωπαιο επιτροπο στο

[email protected]

[email protected]

διαμαρτυρομενοι για τον νομο δηλαδη περιοχες νατουρα,δασικες, βραχονησιδες,μη προστασια της βιοποικιλοτητας αλλα το βασικο ο καθενας με την δικη του ξεχωριστη επιστολη ”

[youtube width=”550″ height=”380″]http://www.youtube.com/watch?v=1RcTjdY1aN4[/youtube]

2810